Podpásovka od Red Bullu? Norrisovi sa snažil odstrániť značku na rošte (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

uc sa gramatiku

Nevim jestli s tim nekdo tady neco ma. Asi vetsina nechce “nakonfigurovat” jednicku a dvojku. Jen prevlada nazor, ze McLaren to oslabuje. A uprimne v historii F1 se par ztracenych titulu mistra sveta, diky vyrovnanosti “dvojice” , naslo ne?

Tohle je v soucasnosti ten nejmensi problem McLarenu.

Já žil na Slovensku dva roky, když jsem tam byl na vojně. Byl jsem tam přímo v centru Čech (Moravák-Čech), Slovák a Maďar, takže možná můžu porovnávat mnohem lépe než část zdejší obsady od počítačů.

Pokud se hrdost nezvrtne v násilí, tak nacionalismus chválím. Vždyť se jedná o vlastní tradice.

cas 10:00

Jistěže takhle můžou ztratit PJ a že je to tímhle způsobem oslabuje. Na rozdíl od Tebe si myslím, že je to v současnosti velký problém McLarenu, ne-li největší. Ale teď s tím těžko něco udělají, jeden i druhý by musel být blázen, aby tomu druhému pomáhal k titulu. Pro oba platí “když ne já, tak radši Max”, to je snad jasné.

ok, radsej to zabalme, lebo sa zobudi upir saladin.

1 Like

Jestli se tam tou páskou takto ukájel, tak se nedivím že ho chytli při činu :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Se tam tak volne poflakoval kolem stroju :slight_smile: 18:25

1 Like

OK. Muzes mit pravdu a i verim ze mas.

Já si ale stejne myslim, ze nejvetsi problem McLarenu je ted stav Oscara. Pokud by byl ready (asi by to nebylo dobre pro Landa), tak by hrozba Maxe byla vyrazne mensi. Jeho nejistota je jiz stal body ve sprintu. Pokud budou ve forme , bude dle meho pro Maxe nemozne oba zdolat. Nedokazu si predstavit, ze Max dokaze zdolat dva jezdce v minimalne, stejnem (a na nekterych okruzich jiste lepsim) aute.

I Max udela chybu a pravdepodobnost, ze bude potrestana se pritomnosti obou na spici zvysuje. Jsem presvedcen ze Max udela mene chyb, nez Lando, nebo Oscar. Jenze je take mnohem pravdepodobnejsi, ze pokud tam budou oba, minimalne jeden Maxovu chybu potresta. Tak uz to v presilovkach chodi.

Ale jak jsem psal. To je moje uvaha. A ta se nemusi vubec potvrdit.

Edit: Jeste dovetek. Kazdy z tech dvou v plne forme je schopen ten titul vyhrat. Nechci aby to vyznelo jinak. Toliko za me.

1 Like

OK, tak jsem asi jedinej, koho by takova blbinka napadla a asi jsme neco podobnyho jako kluci ve skole a i pak “kluci” v praci nekdy neco podobnyho vuci “nepriteli” udelali. Jako forek, nebo znejistet. Sundani pasky dozivoti, prelepeni jinam poprava. :sunglasses:

1 Like

Speaking at the Ferrari team principal Binotto said: “As I said at the start of the season, if there is any 50-50 situation where we need to take a decision, then the advantage would be given to Sebastian simply because Sebastian has got most of the experience with the team in F1.

“He won four championships and, certainly for us, he’s the driver who has the most probability to challenge for the title. We agreed with both drivers.”

Určení týmové jedničky (před sezonou) ještě než mu Leclerc natrhnul krovky. :smiley:

3 Likes

Nemusíš mazat příspěvky. Stejně jsou čitelné.

image

1 Like

Upravili pit wall.

Funguje to aj opacne - ceske holciny su zlate so slovencinou :+1:

hm, to neni ono.

Ale je - vecer pri ohni so stavnatou čučoriedkou …

2 Likes

Slovenčině kolem Nitrianského okolí se žádná Česká a možná ani jiná cizojazyčná holčina nemůže tak libozvučně ani přiblížit.