Podpásovka od Red Bullu? Norrisovi sa snažil odstrániť značku na rošte (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

levarny su super :slight_smile: ja sa tomu tesim, aj ked fandim landovi. toto ta moze ze dost rozhadzat pred startom.

na oplatku by mohli verstapenovi nabuduce prelepit jeho grid pasku niecim tmavym a rychlo tam nalepit novu striebornu. o takych 20 cm dopredu juuu jaka penalta by bola hned.

toto k f1 patri uz roky rokuce. nice. dufam ze to nezakazu :slight_smile:

Nie, iba
-50b Norris
-50b Piastri
-100b Mclaren

:sweat_smile:

2 Likes

Fakt zmrdi až na půdu

Proč Piastri? :open_mouth: Jon aha, musí automaticky kompenzovat, chápu :smile:

2 Likes

Jednoznacne je to za hranicou fair play.
Tak nejak si to uz bude vela ludi pamatat, kto to urobil …
Fandim Oscarovi aby to cele ustal a titul ziskal.

1 Like

Možná by mohl ještě nějaký mechanik z RedBullu tam ze strany přistoupit k mechanikovi Norrise, jak tam čekaj u tartě, a strčit ho tam po tom časovém limitu :smile: Hups, pravidla mluví jasně :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Suhlasim ze to je nefer, ale nedramatizoval by som to a nerobil taketo vyhlasenia… tam su taketo veci na dennom poriadku, len sa o nich nepise v realnom case, ale az v memoaroch…
Horsie su realne podvody, politicke ovplyvnovanie FIA pre taku a onu direktivu, herecke vykony ci natlak aby niekto iny dostal trest… len nemoze FIA odpocitat body sama sebe :smile: :sweat_smile:

1 Like

Tak to už sme zvyknutí že RedBulláci nevedia čo znamená hrať férovo a fair play. Veľmi nízky “trest”.

1 Like

Red Bull je jak z blbeho filmu, je uplne jedno kdo tam pracuje, celkove jejich esence je k :face_vomiting: to plati i o tech kteri se s jejich filozofii ztotoznuji a fandi jim, fuj

Ale taky bych se celkem rád dozvěděl jestli maj podobné metody a co konkrétně :thinking:

Ja byť mechanik RB, tak ju posuniem o pol metra inde

5 Likes

Víc vpředu počítám :smile:

1 Like

je toho viac co ludi rokmi znechutilo od fandenia RB, je toho dost na vyber.

toto bude asi k**sky vymysel jedneho z mechanikov ako nejaky timovy komplot :slight_smile:

Vyuzivaju kazdy jeden detail aby sa oranzovym dostali pod kozu.

1 Like

Ak mas pocit ze toto tam nejako plantalo alebo sa mohlo same odlepit, neviem co ti na to povedat. Hamilton inak pouziva tiez pásku, akurat ju nalepia na monopost

samozrejme, ze ano. bohuzial z toho vznikne opat nejaka sprocesovana pripomienka do pravidiel…

McL už to raz odlepili, tak zmenilo typ pásky na silnejšiu

Skor ako silnejsia je ta paska rozdelena na stovky casti aby sa nedala odlepit naraz :smiley:

Ja by som mu tych 50 bodov strhol uz len za to ubohe vyplakavanie z Rakuska ze Norris by ho mal pustit pred seba pretoze neschopák dostal penalty vlastnou vinou :wink:

Takému Alonsovi nestačili ani porušenia pravidiel na titul, takže chápem tvoju frustráciu.

Poplač si, sme tu pre teba.

3 Likes