Podlahu sme opakovane premeriavali, no bola príliš široká, prezradil Vowles | Magazín F1 - F1online.sk

Keby Logan Sargeant v treťom tréningu nerozbil svoj monopost a keby Alex Albon nebol vylúčený z kvalifikácie, Williams by v Zandvoorte mohol pomýšľať na dvojité body. Rýchlosť na to určite mal. O to viac šéfa tímu Jamesa Vowlesa mrzí, že práve teraz zlyhali merania monopostu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168280/podlahu-sme-opakovane-premeriavali-no-bola-prilis-siroka-prezradil-vowles

To byl asi ruskej metr. Ten umí změřit metr už při 90 centimetrech.

2 Likes

Tak to dopadá, když zadáte práci ajťákům.
Jedině ti dokážou poslat do parného suchy vozy na mokrých gumách a teď názorně vidíme, že dokonce neumí ani měřit. :crazy_face:

Teď by se hodilo měření selským metrem.
Aspoň tři metry přesně naskenované délky pletené kůže připevněné k bičišti a za pravidelného zvuku praskání nechat švihle dopadat na záda ajťáka, který měl skenování vozu na starosti.

To bys takhle trestal jakoukoliv chybu, včetně svojí vlastní :slight_smile: ? Mmch, pokud jsi tohle nikdy nedržel v ruce, tak bacha - já jsem kdysi zkusila jenom tak prásknout, aby to udělalo ránu, a odnesla jsem to červeným šlincem přes vlastní oko :smile: . Vypadá to o hodně jednodušší než je skutečnost.

Jako kluk jsem si bič udělal a chvíli jsem jim i práskal, ale skutečný bič jsem v ruce nikdy nedržel.
Motiv na trestání bičem je od mé babičky, která vždycky říkala. Vy gyzdi, vy pieruni, do kůta s vama a řnuť až skura praskně. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hlavně že se oku nic nestalo. :wink:

Nestalo, už je to opravdu dávno. Ale když chce člověk zapráskat, aby se ozvala rána, musí do toho dát rychlost a pak bič strhnout do protisměru, takže je k dispozici dost přebytečné energie :smile: . Tak mi to aspoň vysvětlili a pochopila jsem to správně, jen to provedení nebylo tak snadné jak se zdálo, když to kluci předváděli. Prostě najednou pecka do hlavy jak hrom, přestala jsem vidět (asi jsem podvědomě zavřela obě oči), jenom ve tmě šikmá červená žhavá čára - to byl asi ten směr úderu přes vlastní oko… Ale po nějakém tom dni bylo po všem, okolí z toho mělo větší šok než já, jak už to tak bývá :smile: .

Mi říkali, že při švihu kdy šp.ička biče změní směr dosáhne vyšší rychlosti, než je rychlost zvuku a to zapříčiní prásknutí.
Nakonec Ti to dopadlo dobře a oko nedoznalo újmy a ještě jsi sama sobě i okolí dokázala, že práskat bičem umíš. :grin:

Preco by to mal skenovat ajťák? Vieš ty vôbec, čo ajťák robí, a čo to IT vlastne znamená?