Podľa Wolffa sa Vowles mohol krotiť: Ak nedáte Mickovi šancu, aspoň ho nekomentujte | Magazín F1 - F1online.sk

James Vowles pricestoval do Monzy veľmi úprimne naladený. Otvorene hovoril o nedostatočných výkonoch Logana Sargeanta aj o dôvodoch, prečo si nevybral Micka Schumachera. Všetko to boli závery, ktoré si dokáže vyvodiť každý fanúšik. Nepatrí sa však na šéfa tímu o niečo diplomatickejšie vyjadrenie? Podľa Tota Wolffa áno.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169651/podla-wolffa-sa-vowles-mohol-krotit-ak-nedate-mickovi-sancu-aspon-ho-nekomentujte

Ano, asi má v tomto Wolf pravdu. Vowies mohl říct něco ve smyslu, že po zvážení všech pro a proti se rozhodl angažovat toho a toho jezdce. Nemusel to dál rozebírat a komentovat. Tuhle slovní onanii si mohl odpustit!

2 Likes

Williams…
tím do počtu…
už dlhé roky…
a napriek tomu sa mu v médiach venuje toľko (zbytočnej) pozornosti…

Asi prvý krát v živote s Wolffom súhlasím, slaboduchý Vowles sa vyjadruje o iných ľuďoch v štýle “ja som boh, vy ste nikto…”, pritom je to taká istá nula v padocku, ako nebohý Steiner (obidvaja dokázali v F1 houno)…
Strašne mi je ľúto Sainza, verím, že počas budúcej sezôny sa mu podarí nájsť a podpísať niečo lepšie…

1 Like

Přesně. Stejné průjmy pouštěl na téma Colapinta jak je to záruka na body. Zatím tedy nic neukázal, ten rozdíl v kvalifikaci od kolegy na tak jednoduchém okruhu je vypovídající.
Jak už jsem psal, už teď je za blba.

Vowles neřekl nic špatného.
Rekl nahlas jen to, co si ostatní myslí.

2 Likes

Najvtipnejšie je, že sa Wolff svojimi činmi teraz zachoval rovnako ako Vowles. Vowles radšej angažoval nováčika ako Micka a presne to isté urobil aj Toto. Čiže svojimi činmi hovoria, že Mick už nie je dosť dobrý na F1. Akurát jeden z nich to aj úprimne prizná. A ten druhý, ktorý chce Micka zobchodovať to prekvapivo verejne neprizná. Prečo asi? Hehe.

6 Likes

Presne toto mi napadlo . Wolff sa tu rozplyval , aky je Mick talent , ako potrebuje dostat sancu , ale ked mu ju Wolff mohol a mal dat , tak mu ju nedal . Reci ma ako Palacky a skutek utek . V tomto mi je viac sympaticky Vowles , povie narovinu ako sa veci maju .

Pořád čekám, kdy dá Mickovi šanci Wolf.
Wolf se na něm akorát přiživuje a pak pindá na ty, kteří ho na přímo odmítnou

6 Likes

Ralf si taky žádné servítky před hústa nedává, tak proč by na něj měli ostatní reagovat s nějakým dekórem?

Šak čo mu nedal šancu Wolf keď je taký dobrý :smiley:

1 Like

Najlepšie je že Wolf sa zastal Micka ale Lawsona nie :upside_down_face:. S toho je jasné že sú to marketingové keci. Škoda že Mick nie je dobrý ako Antonelli ktorý keď prvý krát sedel v aute F1 ho rozbil a v F2 je 16-ty, určite by mu Wolf dal šancu :grin:.

Wiliams sa mi začína páčiť čoraz viac, možno im začnem fandiť :thinking:

2 Likes

Konecne nekdo rekl, jak se veci maji(Vowles). Wolfino mohl bejt frajer a misto poplacavani Mickovo prsou, tak mu mohl dat svoji volnou sedacku. (: Frajer jak vinko…

1 Like

V momente kedy Vowles poslal Sargeanta do teplých krajín sa začali médiá aj ľudia v zákulisí pohrávať s dvomi menami - Lawson a Schumacher. Vowles obe mená zrušil. Zatiaľ, čo to Red Bull a priaznivci Lawsona (mimo iných aj ja) vzali športovo, že sa proste nedohodli, tak reakcia na nevzatie Micka bol hejt, nadávky, všetci sa obuli do Vowlesa, twitter, reddit, novinári, že ako sa opovažuje ho nevziať, že je to chyba, Mick má dostať druhú šancu a podobné drísty. Ralf mal blbé narážky, Wolff mal blbé narážky. Tieto blbosti počúval celý čas Steiner a tieto drísty by celý čas počúval aj Vowles. Treba mu to? Svedkovia Schumacherovi idú štýl buldozér na každého, čo naňho povie čo i len jednu zlú vec. Tak sa nečudujte, že si Vowles vyhrnul lakte a povedal to na drzovku, že Mick je slabý, je to búrač a on ho v tíme proste nechce a radšej dá na 9 pretekov priestor svojmu juniorovi. No a čo, že vyhral juniorské kategórie, to vyhral aj Drugovič, Pourchaire, Valsecchi a ďalší, takže to ešte nič neznamená.

2 Likes

Volwesa po médiách zozmazáva a kritizuje Ralf Schumacher a ďalší “nestranný”, tak im chcel zavrel ústa. Každý vie že je Mick priemerný jazdec, vhodný už len ako PR atrakcia Mercedesu, chápem že ďalšie znižovanie jeho ceny Totovi vadí, chce ho využiť pokiaľ sa dá.

1 Like

Suhlasim, ze ma Wolff pravdu ohladom Micka, na druhu stranu by som Jamesa tak rychlo nezavrhol… sice ma nasral, ale kontroverzne vyjadrenie mal v ten den aj ohladom Sargenta, zrejme mal proste zly den, kto vie co mu sadlo na nos… inak pod nim ale Williams zatial nevyzera zle, snad

A najmä sa nasledne James ospravedlnil a opravil vyjadrenie o Mickovi. Ale to uz sem nikto neda.

Ja mám také tušenie, že dnes si Myländer počas VC zajazdí a dôvodom bude Colapinto. Už v kvali mal namále a neverím, že udrží 100% sústredenie po celý čas. A ktovie či Vowles napokon potom nebude čeliť otázkam akcionárov, či je práve on ten výnimočný, alebo len dobrý…

Tak ty si mimo… Lawsona nepustil samotny Red Bull, cize tam neni o com. Do Vowlesa sa nikto nepustil, logicky to niektori ludia nevedia pochopit, ale nikto do neho nesiel nijak tvrdo. Vidno, ako je tvoj “nazor” velmi “nezaujaty”.

Kdyby se na Mickovi dalo přiživit, tak by někde jezdil. :slight_smile:
O to se neboj.

Opak je pravdou.

Preco by sa zastaval Lawsona?

1. Mick je jeho jazdec, hoc len rezervny a nerata sa s nim, ale aj tak

2. Lawsona samo nepustilo RB, cize tam neni o com

Ale suhlasim s tym, ze by ma zaujimalo porovnanie Antonelli / Mick v aute Mercedesu. Ja Kimimu fandim, nic proti, len by ma to zaujimalo.

Ralf je expert pre Sky Sport DE. Plateny za to, ze dava svoj nazor na situaciu.

James Vowles je team principal pre Williams Racing.

Vidis ten rozdiel?