Podľa Wolffa nie je správne, aby niekto na základe ADUO predbehol Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Nerozumím tomu. Jsem konzument.

Já ti dám konzumenta, tohle je ještě větší ■■■■■■, než byl ten současnej :face_vomiting:

Však ano. Nejde o bezpečnostní pravidla ani rámcová technická pravidla, ale o umělé znevýhodnění dominantního auta. Jako kdyby Usain Bolt musel startovat 10 m za ostatními, aby to bylo zajímavější, protože jinak se budou diváci nudit, případně bychom mohli Duplantisovi nařídit o půl metru kratší tyč :smile: . Mě je to celkem jedno, F1 byla vždycky kombinace sportu a politiky, takže není proč se bůhvíjak pozastavovat zrovna nad ADUO. Není to o nic víc nebo míň správné, než jiné zásahy tohoto typu.

1 lajk

Zdá se mi to jako dobrý kompromis.

co je dobré na snižování a zvyšování výkonu v závodě mezi rovinakam a zatáčkama?

A podla mna nie je spravne, aby niekto ako Wolff bol v F1 ale bohuzial… Sme kde sme

To, ze on pytal rovno zmeny pravidiel ked v minulej ere postavili totalny srot asi uz zabudol. Kvical ako male prasiatko aby im FIA dala barlicky a schovaval sa za Hamiltonov bolavy chrbat.

2 lajkov

Přijde mi to jako krásný kompromis od fia. Každý si vybrečel něco pro sebe.

Já čekám, až si Mercedes vybrečí další změnu pravidel a RBR se přidá

kde je fan boost?

ten se nasadí od léta, aby to přilíkalo více fanoušků

bude to take dobre, ze niektori si predplatne zaplatia aj 2x.

3 lajkov

No už jen fakt, že dají další systémy, co budou dopomáhat na startu a snižování/zvyšování kw výkonu během závodu ukazuje, že z F1 a FE se stane jedna soutěž

Takže ako vidím, si obyčajný pokrytec (podobne ako Alzáci a redbuláci) a tvoje príspevky = vyplakávania o motoroch Mercedesu, majú nulovú hodnotu.

Nesúhlasím s tvojim prirovnaním. Skôr by som povedal že je to ako keď ten slabší atlét dostane viac času na tréning na dotiahnutie ako ten silnejší.

2 lajkov

Přirovnání je jenom přirovnání, nikdy není přesné. Ale ano, pokud by měli nejlepší atleti omezovaný čas na trénink, bude to něco podobného. Na každý pád to s rovnou soutěží nemá nic společného.