Nerozumím tomu. Jsem konzument.
Já ti dám konzumenta, tohle je ještě větší ■■■■■■, než byl ten současnej ![]()
Však ano. Nejde o bezpečnostní pravidla ani rámcová technická pravidla, ale o umělé znevýhodnění dominantního auta. Jako kdyby Usain Bolt musel startovat 10 m za ostatními, aby to bylo zajímavější, protože jinak se budou diváci nudit, případně bychom mohli Duplantisovi nařídit o půl metru kratší tyč
. Mě je to celkem jedno, F1 byla vždycky kombinace sportu a politiky, takže není proč se bůhvíjak pozastavovat zrovna nad ADUO. Není to o nic víc nebo míň správné, než jiné zásahy tohoto typu.
Zdá se mi to jako dobrý kompromis.
co je dobré na snižování a zvyšování výkonu v závodě mezi rovinakam a zatáčkama?
A podla mna nie je spravne, aby niekto ako Wolff bol v F1 ale bohuzial… Sme kde sme
To, ze on pytal rovno zmeny pravidiel ked v minulej ere postavili totalny srot asi uz zabudol. Kvical ako male prasiatko aby im FIA dala barlicky a schovaval sa za Hamiltonov bolavy chrbat.
Přijde mi to jako krásný kompromis od fia. Každý si vybrečel něco pro sebe.
Já čekám, až si Mercedes vybrečí další změnu pravidel a RBR se přidá
kde je fan boost?
ten se nasadí od léta, aby to přilíkalo více fanoušků
bude to take dobre, ze niektori si predplatne zaplatia aj 2x.
No už jen fakt, že dají další systémy, co budou dopomáhat na startu a snižování/zvyšování kw výkonu během závodu ukazuje, že z F1 a FE se stane jedna soutěž
Takže ako vidím, si obyčajný pokrytec (podobne ako Alzáci a redbuláci) a tvoje príspevky = vyplakávania o motoroch Mercedesu, majú nulovú hodnotu.
Nesúhlasím s tvojim prirovnaním. Skôr by som povedal že je to ako keď ten slabší atlét dostane viac času na tréning na dotiahnutie ako ten silnejší.
Přirovnání je jenom přirovnání, nikdy není přesné. Ale ano, pokud by měli nejlepší atleti omezovaný čas na trénink, bude to něco podobného. Na každý pád to s rovnou soutěží nemá nic společného.