Fakt je, že nedostatečná lítost Romaina Grosjeana mě dorazila. To ať se fakt radši píše pořád o Maxovi
.
to je riadna blbost
jazdci prichadzaju a odchadzaju. popularita f1 naozaj nestoji na jednom konkretnom jazdcovi
navyse ak by sa tento rok podarilo vyhrat mlademu talianovi titul tak taliani sa odtrhnu z retaze, plus to moze mat velky dopad aj na popularitu f1 v usa kedze tam je velmi silna talianska stopa ak to mercedes dobre marketingovo vyuzije tak to v usa bude mat vacsi dosah ako nejaky maxo s kridelkami
Max je persona, Antonelli je reklamní produkt, mladistvý ekvivalent zubní pasty. A Russell je parodie na Keira Starmera, neutáhl by ani místní volby v Upper Kikstownu, natož zájem o F1.
A pokud jde o ten zbytek, jsou tam jen Čuk a Gek ve Ferrari a Čuk a Gek v McLarenu, námět pro autory dětské literatury.
Posílám like @raptor22.
Já naopak vidím, že Antonelli má letošní tři vítězství v kvaldách i závodech zcela zasloužené a že mu letos Pres Vurst svými výkony nesahá ani po kotníky.
Vždyť ten bobek ani netuší, jak se to stalo. Každopádně jako produkt z drogerie Toto dobré - a za měsíc prý bude v akci.
Já vidím, že tápe pouze Emil. Vždyť neumí ani odstartovat, aby všem ostatním nepřekážel, nebo je neohrožoval.
Že si takhle nepsal o Maxovi, když byl tlačen do Red Bullu za kžadou cenu a pak se ukazoval ve světle nehoda/nehoda/ok výsledek/nehoda. Antonelli jede svojí 2 sezonu a v ní předvádí 100000x lepší výkony, než předváděl Verstappen ve svých prvních 5 sezonách
Tady jde o autenticitu, Ferdo. Max je inkarnace Ayrtona Senny, bohužel ve formuli, z které se stal ekvivalent Sidney Sweeney na OnlyFans.
Hele, zase Hogr.
A zase má blbou náladu.
a napíšeš
Tak je Max autentickž nebo si hraje na Sennu?
Blbá nálada se projevuje fakty? Tak to ty musíš být neustále v dobré náladě
Hogr se pokouší filozofovat, OMG.
Zastavte ho někdo, dokud je čas.
Emil není hoden být srovnáván se Sennou. Ayrton dokázal dělat zázraky i se slabým vozem a to Emil neuměl nikdy.
Sme viděli loni…
Auto v trapu, Max almost champion.
@ Bretnix dalsi adept na doktora
vy dva s @raptor22 jste vystavni kusy che che che
kdo by se tak k vam jeste mohl pridat hmmm…
Píše někdo, kdo fandí Hamiltonovi…
Však už loni jsme viděli jak uvadá. McLaren už někde v polovině roku přesunul vývoj vozu na letošní koncept, ale RB makal až do posledního závodu a stejně na titul nedošáhl. A to prosím měl loni dva zcela bezbodové závody.
O dva
![]()
Emil je zhmotnena esence zkorumpovane casti F1 ktera se nestiti niceho, je dobre ze je na odchodu.
Kde jsi viděl to uvadání? V Piastriho jak vyhodit titul z okna nebo v Norrisově ani nevím, jak se mi to nakonec v tom autě podařilo?