Podľa Webbera si F1 potrebuje udržať Verstappena: Kvôli nemu ľudia zapínajú televízor | Magazín F1 - F1online.sk

Nemyslim si, ze to beru az tak drasticky, ze by F1 bez Verstappena neprezila. Ale na druhu stranu sa na to treba pozriet realisticky. Sice si novinari najdu dalsiu “obet” na ktorej budu fungovat, ale ale budu mat ovela narocnejsiu pracu. Staci sa pozriet na stranky o F1. Antonelli vedie sampionat? Vyhral tri kvaldy po sebe? Vyhral tri preteky po sebe? Pekne, ale nobody cares. AM s Hondou nevedia dokoncit preteky? Vibruje teda motor, ci sasi? Nobody cares. Zato Verstappen povie ze ho to nebavi a okomentuju to vsetci, divim sa ze sa k tomu nevyjadrila aj upratovacka z Buckinghamskeho palaca. A pod tym najviac komentov. Verstappen povie, ze pravidla su nah0vno a situacia sa opakuje. Kazdy ma potrebu sa k tomuto jeho nazoru vyjadrit. Nikoho nezaujima nejaky Hamilton, Alonso, nikoho nezaujima, ze Russell to ako dobry psik chvali. A zasa, aj ked negativnych(nebavi ho to, nech vypadne), ale aj pod tym je najviac komentov a ma to tonu pozreti.

Ano, F1 prezije aj bez Verstappena, urcite ze hej. Ale tuto by nastal velky pokles. Verstappen je v tomto fakt vdacny objekt lebo je aky je, na ostatnych sa nieco tazko hlada.

Antonelli? Nechapem z coho su vsetci taki paf ked ma pod zadkom take auto, ale kredit mu neupriem za to, ze je pred Russellom, aj ked si myslim, ze Wolff vzadu taha za snurky. Ale inak? Wolff ho pomaly nepusti pred mikrofony lebo sa boji aby sa nezosypal z tlaku a chlapec je relativne obycajny

Russell? Prevracac kabatov, Wolffova PR babka, politicky zamestnanec a nechuta. Nikoho nezaujima

Norris? Ten hadam v McLarene uz odovzdal aj obciansky a bez PR manazera si asi nemoze objednat ani hranolky. Predtym vesely a zabavny chlapec, teraz s paskou cez usta.

Piastri? Seda myska, jazdi dobre ale tiez nic co by sa dostalo na titulky.

Leclerc? Jedine co si z jeho rozhovorov pamatam je nehynuca laska k Ferrari a spominanie na Bianchiho

Hamilton? Ten asi moze byt rad, ze ho vobec este nejaky reporter zastavi.

Cize ano, Verstappen urcite nie je vsetkym po chuti, ale ale aj svojim pindanim pracuje pre F1

2 lajkov

Nie, iba celé Taliansko začalo pozerať F1. Ale z tvojho príspevku mi vyplýva, že ti ide skôr o charakter pilotov ako športové výkony.

A z čeho měli být ve stejném období paf Emilovci? Z toho jak rozbíjí jeden vůz za druhým?

To je ale přirozené, že kontroverze přitahují. Taky je teď trochu mimořádná situace, měsíc se nejezdilo a teď hned zase tři neděle. K tomu všichni čekají na ADUO, plánované zpřísnění kontroly motoru Mercedes atp., jsme v takovém podivném vyčkávacím módu. Stačí, aby se McLaren opravdu dotáhl dopředu, začal boj mezi čtveřicí jezdců a situace se změní. Diváci sice potřebují svého hrdinu, ale přece jenom F1 není Hannah Montana (aspoň doufám :smile: ). Bude-li Max jezdit v polovině pole, přestane poutat takovou pozornost, jako každý. Jasně, pokud se dotáhne, tím líp.

Opravud celá Itálie začala sledovat F1? ty čísla nějak nesedí

Kdy si byl naposledy u doktora…

Práveže aj na tých tvojich screenoch bolo Taliansko v pluse.

kedy zacalo cele Taliansko pozerat? Tento rok?

1 lajk

Áno, výrazne tam stúpla sledovanosť tento rok. V podstate od 50. rokov nemali tak dobrého jazdca v tak dobrej pozícii ako teraz.

Antonelli sice jazdil aj minuly rok, ze teraz narastli cisla znamena, ze Taliani su len tiezfanusikovia, ale nevadi.

Mal Montoya potrebu komentovat Antonelliho vykony? Coulthard? A cela plejada ostatnych? Nikde som nic take necital. Cize nobody cares. Banda Talianov co si kupi Mercedesacke tricka a zaplatia si F1TV je urcite pre F1 plus, ale pochybujem, ze tam bude take generovanie

2 lajkov

Podľa mňa v prvom rade F1 robí z jazdcov hviezdy, nie naopak. A tie hviezdy sa rodia “každú nedeľu”.

1 lajk

@raptor22 se uplne zblaznil, jako by mu bylo deset, mozna ze mu tolik i je..

Pobavil si. Nechcem ti brať ilúzie, ale článok o tom, že Hamilton vynechá testy lebo jeho pes bojuje o život tu mal viac zobrazení ako prvé Verstappenovo vyjadrenie, že reálne uvažuje o ukončení kariéry v F1.

4 lajkov

Antonelli je uz ted stokrat vetsi, lepsi pilot nez kdy Emil ve vsech aspektech, rec auta a jezdecky styl Kimiho zdobi.

Taketo vylety do inych sérií boli v minulosti bezne.
Fandim Maxovi a to co robi on by mal robit cely rost.
Preco by na 24H nemohlo byt na roste niekolko jazdcov F1 ?
Tym by si zvysili i vlastnu prestíž, reklamny dosah, bla, bla.

3 lajkov

Kdyby meli nizsi platy chodili by za vydelkem jezdit i jinam, jako vhodny priklad jde pouzit Andretti, ten i kdyz byl mistr tak vymetal kazdy dobre placeny zavod.

1 lajk

Prave Max je ten ktory peniaze nepotrebuje.
Pozri, nechcem po hokejistovi aby siel hrat futbal.
To co robi Max je skvele.

3 lajkov

Ale tak to mozno vsetci myslia. Nie ze Verstappen je taka strasna hviezda a taky dolezity, ze bez neho F1 umrie. Ale skor, ze ked by odisiel, pisalkom sa ovela tazsie budu hladat senzacie, toto odvetvie utrpi a highligtom prestavky medzi pretekmi bude sprava o tom, ako Grosjean bezcitne zabil vrabceka obzvlast brutalnym sposobom a nevyjadril nad tym dostatocnu lutost.

Dufam, ze mas pravdu s tym, ze sa to zlepsi ked sa niekto (pravdepodobne McLaren) trochu dotiahne, ale nespolieh na to :upside_down_face:

5 lajky

Jasne, ale proste nemaji dobrou motivaci, i kdyz ti ze zadnich pozic by mohli, ted kdyz maji takovou dlouhou pauzu.

1 lajk

Ja mam iny nazor.
Pozri si aky agresivny je na trati Max a aky neagresivny je Lando.
Môze byt rád ze ma za minuly rok titul, skazili co sa len dalo …
A prave ta agresivita je to, co robi s Maxa Maxa … xa

1 lajk