Nemyslim si, ze to beru az tak drasticky, ze by F1 bez Verstappena neprezila. Ale na druhu stranu sa na to treba pozriet realisticky. Sice si novinari najdu dalsiu “obet” na ktorej budu fungovat, ale ale budu mat ovela narocnejsiu pracu. Staci sa pozriet na stranky o F1. Antonelli vedie sampionat? Vyhral tri kvaldy po sebe? Vyhral tri preteky po sebe? Pekne, ale nobody cares. AM s Hondou nevedia dokoncit preteky? Vibruje teda motor, ci sasi? Nobody cares. Zato Verstappen povie ze ho to nebavi a okomentuju to vsetci, divim sa ze sa k tomu nevyjadrila aj upratovacka z Buckinghamskeho palaca. A pod tym najviac komentov. Verstappen povie, ze pravidla su nah0vno a situacia sa opakuje. Kazdy ma potrebu sa k tomuto jeho nazoru vyjadrit. Nikoho nezaujima nejaky Hamilton, Alonso, nikoho nezaujima, ze Russell to ako dobry psik chvali. A zasa, aj ked negativnych(nebavi ho to, nech vypadne), ale aj pod tym je najviac komentov a ma to tonu pozreti.
Ano, F1 prezije aj bez Verstappena, urcite ze hej. Ale tuto by nastal velky pokles. Verstappen je v tomto fakt vdacny objekt lebo je aky je, na ostatnych sa nieco tazko hlada.
Antonelli? Nechapem z coho su vsetci taki paf ked ma pod zadkom take auto, ale kredit mu neupriem za to, ze je pred Russellom, aj ked si myslim, ze Wolff vzadu taha za snurky. Ale inak? Wolff ho pomaly nepusti pred mikrofony lebo sa boji aby sa nezosypal z tlaku a chlapec je relativne obycajny
Russell? Prevracac kabatov, Wolffova PR babka, politicky zamestnanec a nechuta. Nikoho nezaujima
Norris? Ten hadam v McLarene uz odovzdal aj obciansky a bez PR manazera si asi nemoze objednat ani hranolky. Predtym vesely a zabavny chlapec, teraz s paskou cez usta.
Piastri? Seda myska, jazdi dobre ale tiez nic co by sa dostalo na titulky.
Leclerc? Jedine co si z jeho rozhovorov pamatam je nehynuca laska k Ferrari a spominanie na Bianchiho
Hamilton? Ten asi moze byt rad, ze ho vobec este nejaky reporter zastavi.
Cize ano, Verstappen urcite nie je vsetkym po chuti, ale ale aj svojim pindanim pracuje pre F1