Podľa Wachého má Verstappen špecifické problémy: Cíti niečo, čo nevieme identifikovať | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je veľmi otvorený a asertívny pretekár. Ak sa mu auto nepáči, povie to a ešte k tomu pridá niekoľko vulgarizmov. V tejto sezóne dosahuje jeho frustrácia vrchol. Štvornásobnému šampiónovi sa nepáči auto, nepáčia sa mu nové pohonné jednotky a nepáčia sa mu výsledky. Podľa technického riaditeľa tímu Pierra Wachého však nestratil dôveru v Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239280/podla-wacheho-ma-verstappen-specificke-problemy-citi-nieco-co-nevieme-identifikovat

Cíti niečo, čo nevieme identifikovať

Ja to identifikujem presne, ako rocnik bez dominantneho monopostu. A trauma z toho, ze si nejde po 5titul :smiley:

Luiho poklakavac a jeho 10 titulov :joy:

a nemal by ten intergalakticky jazdec vediet popisat co citi? len povedat, ze nieco citi a nejazdi sa mu v tom aute dobre je prd platne

no, tak Max nieje zdaleka ten mega hviezdny jazdec, za ktoreho ho mnohi maju… :slight_smile:

a to auto az taky srot nieje, kedze je pravidelne v Q3 a su miesta kde bojuje o pole…
Len, tu desatinku navyse tam uz Max nedokaze dat. Lebo, patri medzi dalsich 5-10 jazdcov s rovnakymi kvalitami… Btw, co by ten robil, keby musel odjazdit sezonu kde by realne mal problem Q co Q prejst do Q3?

A rozosmialo ma, ze Max nieje frustrovany ze nevyhrava…

HA HA .. HA HA…