Podľa Villeneuva sa Ferrari pripravilo o veľa: Leclerc sa rozhodol, že nebude hrať tímovú hru | Magazín F1 - F1online.sk

Malo Ferrari v Číne na lepšie umiestnenie než tretie a štvrté miesto? Pri pohľade na rozostup medzi Scuderiou a Mercedesom sa zdá nepravdepodobné, že by Charles Leclerc a Lewis Hamilton dokázali udržať Georgea Russella za sebou, aj keby odviedli dokonalú tímovú prácu. Majster sveta z roku 1997 Jacques Villeneuve si to však nemyslí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230321/podla-villeneuva-sa-ferrari-pripravilo-o-vela-leclerc-sa-rozhodol-ze-nebude-hrat-timovu-hru

Je mi jasne ze Jacques vie o com hovori.
Jeho otec prave preto, ze sa vo ferrari nehrala férová hra tu dnes nie je.
Problem je, ze vo ferrari pravidlá 1982 neplatia a myslim ze by mali alebo mohli, pretoze vzajomna kolizia bola blizko a bude aj nadalej.

1 lajk

Toto je totalna hlupost. Nie je tu z ineho dovodu a netreba vytvarat konšpiracie.

nie, nechcem tu druhy RedBull a Verstappen a psychicky dany doletimom Perez. :slight_smile:

takze diky, nech bojuju na trati.

Ferrari vdaka tej volnosti a rovnosti ziskalo 2007 posledny titul a 2008 ku nemu malo blizko. Lebo nebola ziadna jednotka ani dvojka. Ku koncu je to ine, ale v zaciatku, polke sezony, v case ked ma kazdy sancu na titul, nech ich nechaju jazdit.

1 lajk

Suhlasim ze sa vzajomnym subojom obrali o cas ale na 2.miesto nemali ani nahodou.

S tými jazdcami, ktorých ferrari má, sa má pretekať, nie jazdiť podla timovej režie, toto je proste nekonečný príbeh, ked ferrari robievalo timovu režiu, tak boli za zlých, že nenechavaju pilotov pretekat, a ked to neurobia, tak nehraju timovu hru, jednoducho tieto tlčhuby prídu kopať… akokovlek by sa rozhodli, tak by bol “správny” ten opak, no ale evidentne to plní svoj účel, kedže som sa na to chytil a pisem tento koment :smiley:

5 lajky