Podľa Vettela je dobré, že Verstappen upúšťa od metódy hrubej sily | Magazín F1 - F1online.sk

Takže Hitlerovi išlo v Sudetoch o ťažbu? A čoho? Fakt som nevedel, že tam sú obrovské ložiská ropy a plynu.

Ani za svet priznať, že USA je rovnaké a ide im len o seba a všade kde prídu rozosievať demokraciu sú náhodou obrovské zásoby ropy. A keď nevedia čo, tak sú schopní si vymyslieť zbrane hromadného ničenia a presviedčať o tom celý svet. :clown_face:

1 Like

Je ty ze sebe budeš dělat šaška i teď? Proč má Putin stejnou rétoriku s Donbasem, jako měl Hitler se Sudetama? ne Hitler nechtěl těžbu, ale Československo mělo nejvyspělejší vojenskou techniku v dané době, proč nás asi potřeboval obsadit? Mimochodem to mírové jednání, kde se Československo předhodilo Německu, tak víme, k čemu to vedlo. Jste buď stejně naivní, jako Britové a Francouzi, nebo máte stejnou touhu, aby to tak pokračovalo

PS: USA obsazuje území, jako Rusko jo? :yawning_face:

Tak poďme postupne.

Takže píšeš, že Putinovi ide o územie a o ťažbu. Tak koho to asi môže pripomínať s tou ťažbou?

Neviem odkiaľ z matere vytiahneš Hitlera úplne odveci s narážkou na to, že ja nemám nejaké znalosti, a potom ešte urážaš.

Nejaký si nervózny Honzíku, boli predsa sviatky pokoja. Ježiško ti nepriniesol všetko čo si mu napísal či čo sa stalo?

Takže nemáš nic, takže se budeš ohánět tvojí neznalostí Hitlera a důvodem obsazení Československa i proč je tam paralela.
No koukám, že se přes svátky zázrak nestal :grinning:

Ja nemám nič? Veď ty píšeš o útoku kvôli ťažbe. To robil Hitler či to robí USA?

ze by to stacilo na zaciatku vojny je zase tvoj mokry sen.

Z čoho vychádzaš, že by to nestačilo? O čo podľa teba išlo najviac Rusom? A čo podľa teba by požadovali keby Johnson nepresvedčil naivného Zelenskeho, že má šancu Rusov absolútne poraziť?

USA zabírá území, kvůli těžbě? Koukám, že ty už meleš, jak levičák Bretnix.

Hitler tvrdil, jak Němci v Sudetech trpí, jak je tu Čechoslováci mučili a zabijeli a on je chce jen osvobodit. Britové s Francouzema řekli, že se Československo nesmí bránit, aby nedošlo ke zbytečnému masakru. Ve skutečnosti mu šlo o vojenskou techniku, ale uzemí získal.

Putin tvrdil, jak Rusové na Donbasu a potom i v Luhanské oblasti trpí, jak je tam Ukrajinci mučí a zabijejí a on je chce jen osvobodit. Realně mu jde o území a těžbu.

Fakt ti tohle musím vysvětlovat, jako Bretnixovi, kterej umí jen nesmyslně plácat a nechápe základní spojitosti?

1 Like

image

A ropa se sbírá stejně jako maliny, že?

Já píšu o těžbě ropy, jak funguje? Se ptám, jestli USA zabírá cizí území

Já jen, že většina válek které USA vyvolává je kvůli ropě a ta se přece taky těží.

1 Like

Ty bys svedl na US i zkaženej salát :grinning:

2 Likes

To som kde napísal? :sweat_smile:

Honzi Honzi, to tvoje slávne čítanie s porozumením. :clown_face:

Ale keďže boli Vianoce a ja mám tieto sviatky rád, tak ti to preložím na priamo - Nevedie/Neviedlo USA vojny v krajinách, kde je ropa?

Kde som to pisal?
Tobě nejde už ani to lhaní

Toto je ťažká lobotómia, čo tu predvádzaš. Presne tu si to písal:

A ja sa pýtam koho to len pripomína, rozpútavať vojny kvôli ťažbe (resp. kvôli nerastným surovinám)? Hitlera? Čo si už úplne osprostel ty nedorobok? Či konečne priznáš, že to robia USA už desaťročia. Všade kde sa nájde ropa, treba vymyslieť neexistujúce zbrane hromadného ničenia a zaviesť demokraciu.

To si trefil, ty už ani nevíš na co reaguješ😀

Opäť level pomocná škola od teba. Pekný večer ty potrat. :slight_smile:

Podla mna islo v prvom rade o nerastne suroviny, resp. zachovanie ruskej dominancie na europskom trhu. Gazprom nedokazal zabezpecit kontrakty na loziska zemneho plynu v ukrajinskych vodach. Europania trestuhodne podcenili situaciu. Mimo to uz davnejsie pred invaziou kolovali dohady, ze Putin chce spojit podnestersko s ruskom, resp zabrat cele ukrajinske pobrezie cierneho mora.

V prvych dnoch invazie bol uz v Donbase nachystany Janukovic - a pre putina bol idealny scenar ukrajinske Bielorusko. Toto nevyslo a podla mapy a postupu ruskych vojsk je coraz jasnejsie, ze s tym prepojenim podnesterska to asi nebolo daleko od pravdy. Proeuropsku Ukrajinu by tym odstrihol od akykolvek nerastnych surovin aj od pristupu k moru cim by vyznamne kompromitoval aj ukrajinsky agrosektor a ich export.
Cela tato vojna je vojna o moc, peniaze a vplyv a ja mam v tom uplne jasno koho vplyv v regione preferujem. Evidentne je tu ale plno pomylenych blbeckov co si myslia, ze vplyvna kremelska chamrad so vsetkym co k nej patri je nieco pre nas prospesne.

edit:
este dodam, ze Putinovi je uplne jasne ze NATO nikdy hrozba nebola, nie je a ani nebude.

5 Likes

Ty tu nesmyslně vytáhneš USA. Tak jsem ti položil základní otázku, jestli USA zabralo nebo zabírá cizí území, když si je vytáhl v kontextu Ruska a napadení Ukrajiny, aby si zabrali její část. Stále si na to neodpověděl.

Hitlera jsem sem dal, protože měl se Sudetama stejnou rétoriku, jako Putin má s Donbasem. Každý použil stejnou záminku pro jiný cíle. To co nasledovalo po odevzdání Československa nebyl mír a klid, takže je silně naivní si myslet, že by u Putina byla změna, když funguje v tomhle naprosto stejně.
Do teď si nebyl schopný jedinýho argumentu, jenom tu plácáš a útočíš. Dokonce tu vytáhneš USA, ale nejsi schopný ani rozpozant diametrálně odlišné situace. A jako bonus ani nechápeš paralelu Československa :yawning_face:

Mně přijde naprosto směšný, jak tu někdo může arguemntovat “když Ukrajina bude chtít, tak to můžou ukončit”, když se celou dobu brání a agresor nemá žádnou snahu cokoliv měnit. To, jak se s Putinem a Ruskem dá jednat ukazuje i případ “tragické nehody letadla”