Podľa Vettela je dobré, že Verstappen upúšťa od metódy hrubej sily | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen už v počte víťazstiev predbehol Sebastiana Vettela a čoskoro sa môže dostať pred neho aj v rebríčku získaných titulov. Podľa nemeckého pretekára sú jeho úspechy len dôkazom toho, že svoju rýchlosť a talent na rozdiel od ostatných dokáže ideálne využiť; nehádže si polená pod nohy zbytočnými chybami a teraz už aj prehnanou agresivitou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184539/podla-vettela-je-dobre-ze-verstappen-upusta-od-metody-hrubej-sily

Emil od hrubé síly nikdy neupustil. Jeho pentle každý třetí závod jsou toho jasným důkazem.

3 Likes

To by potom Pierre musel být nejagresivnšjším pilotem všech dob, soudě podle jeho trestných bodů v minulosti. :wink:

1 Like

Gaslyho už překonal Magnum. :wink:

Takže z Maxe se v srovnání s ostrostřelci pomalu, ale jistě stává beránek. :wink: Vždyť to ten Sebastian právě řekl.

Právě naopak. Sotva klesla výkonnost jeho vozu, tak se Emil úspěšně vrací do své výchozí pozice.

Na prehnane agresivite ma pilot vozu c.1 vystaven piedestal, celkove velmi slaby zavodnik :snail:

Že zrovna ty tu budeš postovat Američana… :wink: A navíc tohohle…

Na Tvé osobní přání.

Ty jsi dneska nějaký bojovný, Ferdo. Já jsem pacifista a ty mi posíláš po zuby ozbrojené chlapy. :wink: Gándhího a Gretu, prosím.

Mám lepšího, jen se těžko ztotožňuje s Emilovou náturou.

1 Like

Díky. :wink: :slightly_smiling_face: Zrovna jsem nedávno vymýšlel novou interpretaci této mimořádné knihy. Dneska stejně aktuální jako kdysi. Holt když světu vládnou takoví jako poručík Dub nebo kadet Biegler…

1 Like

Holt náš Pepíček je nesmrtelný. :blush:

1 Like

najistejsi sposob ako sa vyhnut vojne je sa na nu dobre pripravit.

3 Likes

Ano, uděláme radost Trumpovi tím, že se uzbrojíme k smrti.

Američani nám už potom nějakou válku rádi dodají, v tom jsou jasná světová jednička.

No nic, právě jsem se dostal dostal k jedné anglické knize o zániku Římské říše, večer se do ní pustím.

Neviem na co sem pleties Americanov a Trumpa. K smrti sa uzbrojit netreba, ale dostatocne sa pripravit nie je na skodu. Pacifizmus je zalozeny na porkytectve.

5 Likes

Jak si takovou přípravu představuješ?

Připravuj se, připravuj se. Copak ti to zakazuji?

Jen doufám, že v samých přípravách na třetí světovou zůstane nějaký čas a peníz i na trapné položky jako školství, zdravotnictví, kultura a ekologie, i když investovat do ekologie (tím nemyslím Green Deal) s vyhlídkou na apokalypsu je asi praštěný nápad.

Začneme stavět Hvězdu smrti. :grin:

O válce se dobře kecá, ale žít se v ni nedá.
Kdo podporuje válku, ať si zaplatí výlet na Ukrajinu. Cestovek které se touto destinaci zabývá je už docela dost.

1 Like