Podľa Vettela je dobré, že Verstappen upúšťa od metódy hrubej sily | Magazín F1 - F1online.sk

ja by som sa vratil k tym “loutkam zapadu”. Ked uz sa prezentujes tak intelektualne nadomnou, tak mi objasni mechanizmus toho “loutkovani” kto taha za nitky koho a preco.

2 Likes

na zaciatok by uplne stacilo za seba, ale vacsine je smutno za cervenymi mavatkami takze je to tazke.

No jestli to v tom Rusku zase nevidí tak, že tím věčným agresorem je Západ (který rozvrací státy, kdykoli se mu zachce a jak se mu zachce) - a dál platí tvoje logika.

A právě proto by bylo potřeba deeskalovat situaci, i když teď už je pět minut po dvanácté, tohle mělo nastat dříve. Ale vojenskoprůmyslový komplex by přišel o zisky, takže smůla.

@helmutko Zkus si vygooglit Victorii Nulandovou.

Objasni, toto je proste taka floskula, ktoru tu otacate, ale objasni tu agresiu. Je to agresivna ekonomicka expanzia sukromenho sektoru?

2 Likes

Za sebe? A proto tam máte americkou armádu, která ani nespadá pod Slovenskou jurisdikci? :nerd_face:
Nebuď bláhovej.

2 Likes

Neuhýbej. Podívej se na celou historii “vytěsňování komunismu”, začni u Johna Fostera Dullese a sleduj dlouhou linii zemí, kde Amerika svrhávala režimy, které projevily byť jen náznak sociální politiky a neochotu jít na ruku americkým zájmům, pod záminkou “to je komunismus”. Guatemala, Irán, Vietnam, Chile, Salvador… A po pádu východního bloku se pouze změnil slovník a americké zájmy se začaly šířit jako “demokracie” a dneska, protože i tento slovník se už zprofanoval, jako “dodržování pravidel” (ha ha ha). Irák ti snad připomínat nemusím, tak nedělej hloupého.

3 Likes

No povedz kolko je tu vojakov US armady. daj fakty nie taraniny. ako domacu ulohu si to mozes porovnat s tym kolko tu bolo nakvartirovanych sovietov po roku 1968.

1 Like

Ziadne take, operujes s nejkymi pojmami tak si ich najprv podloz potom sa mozme dalej bavit.

Když bude Amerika chtít, tak ku Vám pošle vojáků kolik se jim zlíbí a vůbec se Vás už nemusí ptát jestli se to někomu líbí.

Jak co vidí Rusko je mi zcela ukradené. Za mého života mě ohrožovalo jedině Rusko (samozřejmě k tomu donutilo také podrobené státy, prosila bych nechytat za slovo) a o zopakování nestojím. Myslím, že jsem svůj postoj vyjádřila dostatečně jasně, takže se další diskuze na tohle téma zdržím. @helmutko promiň :slight_smile: .

8 Likes

No prosím, jsi v koncích. Výše máš fakta, už jen meleš fráze. Politika “vytěsňování komunismu” je termín, který použil v 50. letech přímo tehdejší americký ministr zahraničí John Foster Dulles. Jeho bratr zase šéfoval tajným službám. Zbytek jsou doklady aplikace této doktríny a jejich transformace. Ale to je probádaná historie, takže před ní jen kličkuješ jako zajíc v poli, protože tvá báchorka o odvěké zemi spravedlnosti, dobrých úmyslů, svobody a práva je blábol.

1 Like

zase vyvybava odpoved. Nieco si nacal a ked chcem, vediet preco tvrdis co tvrdis tak sem postnes len alibisticke omacky.

Tak lze dodat, že v ukrajinských záležitostech figuruje i nějaký Hunter Biden, kterého tatíček raději omilostnil v rozsáhlé škále trestných činů korupční povahy, protože důkazy už bylypříliš silné, než aby se dalo spoléhat na to, že to politicky nakloněný soudce smete ze stolu.

3 Likes

Vždyť jste si to sami dali do zákonu, takže se neobracej na mě, ale na své vlastní papaláše viz. Čaputová.

1 Like

nie ani necitam dalej pokial si nepodlozis tvrdenie - tvrdil si, ze Ukrajinu ovladaju babky zapadu, tak prosim realizuj sa kto je babka koho ako to funguje, kto je ten zapad a ako dosiahol ze moze naplno ovladat politicke vedenie 30 milionovej krajiny bez vojenskej pritomnosti. Nech sa paci. Ked nemas nic k veci tak radsej ani nic nepis.

5 Likes

to je tvoja bachorka. ja som o americanoch nich nerozpraval ani o zapade. toto su tvoje argumentyt na vsetko.

1 Like

No v těch leacích ohledně Nulandové byl i její výrok, že “musíme pracovat s takovými jako Jac” (Arsenij Jaceňuk). No a pak se drahý “Jac” stal premiérem. Jistě bez jakýchkoli zákulisních her USA. Věř tomu, naivko.

Ale jsem rád, že jsme se shodli, že Amerika jako země svobody a práva je báchorka.

1 Like

To este neznamena, ze vylucne toto konkretne viedlo resp napomohlo k jeho menovaniu. Ked mas takuto logiku tak mam vazne pochybnosti o tom, ze aj rozumies tomu co citas a co tvrdis.

2 Likes

ty si vazne tak naivny, ze vsetkych svojich oponentov v diskuzii povazujes za naivnych. vazne? ma to potom pre treba zmysel s nikym diskutovat? Kazdy ma svoju agendu. Ked ma niekto agendu aby som si medzi A a B vybral B, to este predsa neznamena, ze som jeho babka ked si medzi A a B vyberiem B.

Samozřejmě máš pravdu, helmutko. Jaceňuk především opečovával své vlastní zájmy: moc a peníze.