Podľa Stellu síce McLaren vylepšenia nemá, no VC USA ho upokojila | Magazín F1 - F1online.sk

Helmut Marko v Austine oznámil správu, ktorá je hudbou pre uši každého fanúšika červených býkov. Aj keď je už monopost RB21 s Maxom Verstappenom na palube schopný vyhrávať a dokonca z posledných štyroch veľkých cien tri skutočne vyhral, Red Bull má ešte pripravený balíček vylepšení. Na druhej strane stratégia McLarenu vyzerá inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217176/podla-stellu-sice-mclaren-vylepsenia-nema-no-vc-usa-ho-upokojila

On normalne utopil Landa a povedal, ze zahodil vitazstvo. :joy:

4 Likes

Lando mal v pretekoch lepsie tempo ako Max .Oscar bol neako strateny :lying_face:

Zo začiatku mali auto ale nemali jazdcov, teraz nemajú ani auto ani jazdcov. Max by s ich autom uz teraz oslavoval piaty titul takže asi tak GL!

2 Likes

Buď blafuje alebo nie. McLaren bez vylepšení, RB bude prinášať vylepšenia ako na bežiacom páse, celkom dobrý scenár na nasledujúce preteky

1 Like

Co teprve u RedBullu, tam byli ještě upokojenější :smiley:

1 Like

McL jel ještě vyšší výšku planku od Q oproti pátku, protože neměli data ze sprintu

Tak doufam, ze timto Stella utnul spekulace o prevaze RBR nad vozem McLarenu. Bohuzel ze strany Stelly ponekud nestastne vyjadreni. Sice jsem přesvědčen, ze ma pravdu, ale muze si ji nechat pro sebe.

Jak pise vyse @Jos_Is_Back, Stella vlastne rekl, ze Lando a predevsim Oscar, fatalne selhali. Pritom opravdu nevim o co mu jde. Jako team odvedli perfektni praci, jejich piloti jim spravedlive dorucili PK za nejlepsi auto v tomto roce.

Tak snad by uz mohlo byt načase trosku to pilotum vratit ne? Nebo je stale potreba vyzdvihovat team na ukor pilotu? Fred, Toto i ten Marko uz je lepsi, nerkuli Tost (ten byl vzorovej) atd., ty vedi jak se chovat ke svym pilotum. McLaren je v tomhle naprosto strasnej.

6 Likes

s jejich autem by už oslavoval titul i Charles, Alonso a možná i Russell.

2 Likes

To mi lahko pripomina rok 2008.
Kubica vyhral Kanadu, prvy v poradi jazdcov.
A sefstvo BMW si povedalo, ze prestanu vyvijat.
To chce potlesk.

2 Likes

len skonstatoval ako to bolo… Lando mal Charlesa predbehnut skor… zabil si tym preteky…

vsak aj zahodil. PP bola realna, pretekova rychlost porovnatelna s Verstappenom. Keby udrzal po starte druhe miesto mohol sa o vitazstvo pobit.

1 Like

Ale Lando po pretekoch tuším konštatoval, že dosiahol (samozrejme to povedal v množnom čísle) maximum.

Nejako si protirečia chlapci papájoví. :sweat_smile:

5 Likes

Bez vylepšení Ladovi a Oskarovi na konci tejto sezóny ostanú len oči pre plač a s titulu sa bude tešiť opäť Max. Ja mám pocit, že v dnešnej dobe v tom McLarene asi pracujú sami blbci. Takto nezmyselne si nechať utiecť pohár jazdcov môže vymyslieť len absolvent osobitnej školy.

Kluci z Meku to mají mnohem složitější. Ti nebojují pouze proti Emilovi, ale taky proti sobě, přitom žádný z nich nemá tak bezednou podporu od týmu jako Emil.