Podľa Russella sa nové pravidlá presadzujú: Aj skalní fanúšikovia si to začínajú užívať | Magazín F1 - F1online.sk

Ale no tak Puffe, sranda sem, sranda tam, ale tohle už přeháníš. Ty se kamarádíš s někým kdo fandí RBR jo?

A tohle jim říkáš jak často?

A to si vybavuji i podstatně horší výrazy, kterými jsi tituloval fanoušky RBR.

Úplně vidím ten kamarádskej pokec. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ono to asi dává smysl.

Líbí se mu letošní pravidla a fandí RedBullu.
V tom je řečeno vše.

1 lajk

Tak to jste dva, co se vám to líbí pravidla, ne? :face_with_tongue:

No nezníš ani tak jako boomer, ale jako fajnšmekr. Jenže doba je holt jinde. Neříkám, že je to úplně topka, ale dám tomu ještě šanci.

A upřímně, já bych si přál každou sezónu, jako tu v 21.

1 lajk

Kamarati su tenisti?

Jo, však toto :smiley: , doba je inde, a LM potrebuje zaujať novú generáciu, tak preto mi F1ku takpovediac zbastardizovali. Podľa mňa, a to ti nechcem haniť sny, by také niečo bolo skôr na škodu, ak by bola každá sezóna, ako 21, o to ide, že to bolo niečo výnimočné(!) :slight_smile: takže to treba dávkovať, ako som spomínal poukázanie na dopamín :slight_smile: potom sa z teba stane taký “dopamín feťák” a budeš chcieť stále viac a viac, častejšie etc. umenie je v tom vedieť tieto momenty dávkovať a preto majú potom pocit výnimočnosti, to ich robí zaujímavými, ak by si ich mal každý rok, tak sa to stane normou a tým pádom by si pravdepodobne chcel ešte niečo viac a viac, čiže je to taký neustály beh za niečím viac opojným, neviem no :confused: .

Ja osobne tomu dám šancu ešte do Suzuky a seriózne to prestanem pozerať na živo, keď tak si pozriem zostrih na ytb a bude :slight_smile: , tento Mario-Kart na 15 kôl a potom v podstate to isté mi príde, ako niečo priveľmi neprirodzené a proti inštinktu, je to súťaž softwaru, kedysi som si myslel, že 5% možno max vo výnimočných prípadoch skoro 10% (skôr tak 5 až 8) je to o jazdcovi ale po tejto zmene, to je sotva 5% a tým pádom strácam už akýkoľvek rešpekt voči tým jazdcom, čo už :confused: .

2 lajkov

Dajte mu kazajku​:grinning_face:

Ale ved aj Russell si zasluzi pozbierat par prvych miest a trosku sa zapisat do historie.

Ale kde sa stratil ten galakticky Verstapen, ktory vraj vyhral titul s tretim najrychlejsim monopostom ? Teraz ma momentalne 4 najrychlejsi a nedociahne ani na bednu, to je divne :man_shrugging:

1 lajk

Vacsinou kritické ohľasy sa týkajú fans Minimaxa a Red Bullu .Ale nebojíte chlapci a chlapi ono sa Red Bull s Minimaxom a Hadjarom naučia s tým pracovať a možno aj vyhrávať tak vás to tiež bude baviť.

2 lajkov

Pro zacatek je to stokrat lepsi nez krouzeni a oslavy Volejnika.

1 lajk

Trepe, pokrytecky trepe

On ale asi myslel fanúšikov Mercedesu. :smile:

1 lajk