Podľa Russella je ironické, že k lepšiemu výsledku sa dostal porušením pravidiel a s trestom | Magazín F1 - F1online.sk

Georgeovi Russellovi v Monaku chýbala na zisk bodov jedna pozícia. K jedenástemu miestu a tak blízko bodovanej desiatky sa dostal aj vďaka porušeniu pravidiel, za ktoré síce dostal penalizáciu, ale tá sa vôbec nevyrovnala jeho ziskom. Podľa Russella je to aj trochu ironické.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202004/podla-russella-je-ironicke-ze-k-lepsiemu-vysledku-sa-dostal-porusenim-pravidiel-a-s-trestom

Katastrofa celé Monako ako vždy. Bolo to pekne trápne divadlo. Aspoň že sa nájdu takí ako Russell a ukážu, že tam je problém. Ale tých pri peniazoch to netrápi. Zaplatia si svoje divadlo a sú spokojní.

Monako ako vždy grc.

1 Like

Hamík by o tom mohol rozprávať. S trestom v Silverstone 2021 vyhral závod a naviac dostal šancu bojovať o titul, keďže trest dostal za odpálenie največšieho rivala :slight_smile:

Jenže tehdy dostal Hamík politický trest. Emil se odstřelil sám.

Jak sa mohol odstrelit sam

3 Likes

Už se to tady probíralo aspoň 1 000x.
Emil měl tolik místa, že by tam pohodlně projely čtyři autobusy vedle sebe, jenže se rozhodl, že Hamík má výhodnější dráhu a chtěl se tam vecpat i když tam byl Hamík. Logicky došlo ke střetu.
V tomto případě Emilovi “pozóóór jedůůů” neprošlo.

Posledne dni a tyzdne davas celkom dost najavo, ze Verstappena nenavidis, tak sa snazim pochopit preco tomu tak je

1 Like

Tenhle názor jsem vyslovil hned po Emilové kolizi v Silverstone 2021 a nevidím žádný důvod proč na něm něco měnit.

To mal aj Hamilton v Monze, a predsa zatočil do Maxa. :grin:

Ale bóže, vždyť jsou to čtyři roky! Teď už je úplně jedno, kdo měl a mohl komu kam uhnout, ne?

1 Like

Vek nezastavíš. S pribúdajúcim vekom človeka môže opúš.ťať zdravý úsudok.

Pozri sa na voličskú základňu na Slovensku. :grin:

Tím chceš říci co? Že po čtyřech létech už můžu začít lhát, nebo převrátit kabát a poklonkovat Emilovi?

Ne, že se na to už můžeš vykašlat… Samozřejmě nejen Ty, to bych byla nespravedlivá, ale je to historie a už jsme někde jinde. Jak to říkal Hogo Fogo: “Fraška života letí dopředu jako splašená herka a diváka už pranic nezajímá zápletka z prvního dějství…”.
Ale nic ve zlém :slight_smile: .

5 Likes

Já bych rád, ale když s Emilovci tak moc soucítím, že jim dobrovolně nastavuji vlastní záda, aby si na mě vybili vlastní žal z propadu Red Bullu, který se pak přenáší na Emilové výkony. :grinning:

Tak když myslíš :slight_smile: .

2 Likes

Musíš se na tuhle záležitost dívat i z druhé strany. Víš kolik hloupostí i hysterie tady musím dennodenně číst já? Těch pár mých příspěvků nejsou ani promile.

Nevím. Já se snažím číst jenom to, co mě trochu zajímá a udělá mi hezčí den. Je to možná zbabělé, ale praktické :smile: .

1 Like

Už v druhom článku to píšeš o nejakých Emilovcoch ktorý tu na teba nakladajú a jak im tu podkuruješ x hodín.

Neviem teda či nemáš dostatok pozornosti, rád si trošku zafabuluješ, chápem, že občas je život krajší keď si domyslíš neexistujúce veci ale už druhý deň ta tu majorita fanúšikov Verstappena má absolútne u zadku a zatiaľ najviac komentárov ktoré si dokázal vyprodukovať na toto téma je práve rovnakých ako práve tento môj resp. ten od Helmutka včera - že nič také sa nedeje a asi by bolo fajn si uvedomiť realitu.

4 Likes

Zrovna v ten den jsem tady byl jen na chvíli, ale i to stačilo, abych poskytl Emilovcům zábavu na celý den. Sice jste za celý nic nevykoumali, ani nenašli nic závadného, čím bych se mohl provinit, ale bavili jste se na můj úkor evidentně náramně a určitě si tento památný den budete hodně dlouho pamatovat.

A kdo je s argumenty v koncích, ten začíná být sprostý jako @helmutko. Takže si píšu další čárku, když se k Helmutkovi přidáváš. :rofl:

… ale Ferda má pravdu, oba mohli udělat víc aby se střetu zabránilo.

1 Like