Podľa Péreza je Cunoda vhodným jazdcom pre Red Bull: Júki má správnu mentalitu | Magazín F1 - F1online.sk

Júkiho Cunodu už tento víkend čaká najväčšia výzva jeho kariéry. Japonský pretekár sa predstaví pred domácimi fanúšikmi a rozdá si to nielen s protivným monopostom RB21, ale azda aj s najlepším jazdcom v histórii F1 Maxom Verstappenom. Sergio Pérez si však myslí, že by mohol uspieť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192935/podla-pereza-je-cunoda-vhodnym-jazdcom-pre-red-bull-juki-ma-spravnu-mentalitu

Jukiho snom je mat restauraciu, nie titul majstra sveta, takze vsetko v poho.

Maxův sen byl titul F1 a má 4.

No já se bojím že Yuki podobně jak piloti předtím pohoří a nebude schopen z toho auta vytáhnout to co má protože je prostě šité na unikátní Maxův styl … uvidíme a budu mile překvapen když bude Yuki aspoň blízko (řekněme 3-4 desetiny) za Maxem, a to myslím během tohoto roku. Podle mě první závody pro něj budou ještě obtížnější a bude končit někde v Q1 a v závodě do 15-18. místa. Ve zbytku sezony
se snad dostane občas na body. Ono taky záleží jak autu který okruh sedne a jak RB vylepší káru … :thinking:

Júki má podle mě výhodu v tom, že opravdu horší než Liam nemůže být a víc od něj asi teď nikdo nečeká. Taky ho momentálně nemají za koho vyměnit, naopak on může být posledním referenčním bodem, jestli má ještě smysl měnit jezdce nebo je načase soustředit se na úpravy na autě v jeho prospěch. Nemá vůbec co ztratit.

Yuki je spravnej rohlik na to aby si odfiltroval Marka, myslim ze ho ma dost na haku a Marko to vi, jen ty emoce, dostat je pod kontrolu, Japonci jsou na oko v klidu ale uvnitr to vre. :boom:

Bylo by fajn videt Yukiho pred Verstappenem, to auto ale podle me netrefi, jak rika Marko uvidime.