Pockej, ja si to znovu prectu, jestli jsem nekoho jmenoval a tim padem mohl urazit.
Ne, at koukam jak koukam nemuzu nikde v mem textu najit ze bych nekoho urazel. Ani jednotlivce, ani zadnou skupinu fanousku. Nic.
Napsal jsem, svymi slovy, ze lide by nemeli byt ovce a nekriticky prijimat nazory nejakeho komentatora britske televize, ktery popisuje jak bylo ublizeno britskemu milackovi naroda z jeho, britskeho, pohledu.
To mas jako kdyz britsky tisk napsal, ze nase nectilete deti jsou rasistickymi, neb buceli na pana Kamru (na ostatni hrace jine pleti ovsem ne). A jaksi britsky tisk pominul, ze pan Kamara tak nejak boxersky a pomerne zbabele resil svuj spor s panem Kudelou. Tehdy jsem nemel pocit, ze by jim v Cechach nekdo nejak naslouchal.
No a pak jsem citoval nekolik uryvku z pomerme zmameho, satirickeho, divadelniho predstaveni.
Jooo pokud se nekdo citi dotcen, ci snad urazen, to je prekerni situace. Z toho ale prece dotycny nemuze viniti mne.
Je spise na nem samotnem aby se nad sebou zamyslel a podumal zda, pokud se v tom textu nasel, neni neco v neporadku s tim, jak pouziva, nebo nepouziva, rozumu sveho.
Zkratka a dobre, nazval jsem hlupce, hlupcem, ovci ovci a osla oslem. Na tom snad nic uratliveho byti nemuze. Kazdemu co jeho jest.
Pekny vecer ti preji.