Podľa našich dát bude strata v pretekoch minimálne ako vlani, avizuje Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari ako jediné dostalo oba svoje monoposty do najlepšej štvorky kvalifikácie, na pole position sa však postaví Red Bull Maxa Verstappena. Charles Leclerc opäť predviedol svoje kvalifikačné schopnosti a aj keď mal k dispozícii len jednu čerstvú sadu pneumatík, bol najbližším súperom trojnásobného majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144713/podla-nasich-dat-bude-strata-v-pretekoch-minimalne-ako-vlani-avizuje-leclerc

Už i Charlese naučili v tom Ferrari lhát. :frowning:

1 Like

Hneď v úvodnej Q1 sezóny dostať pilota pod tlak nezmyselným rozhodnutím dokážu len vo Ferrari. Zaujíma ma kto o tom rozhoduje, pretože ten človek je neskutočné vemeno.

asi department stratégie ale, tak mohli ísť von ako všetci ale na použitých softoch

Uz by sa teda mohli chlapci dohodnut, ze ako na tom ten Red Bull je. Ci Ferrari straca rovnako ako pred rokom a Mercedes menej? :smiley:

No stratégovia určite posúvajú info tomu matlakovi Xavimu a povedal by som , ze práve on potom “ťahá za nitky”.

Každopádne RB nepôsobí až tak dominantne. DRS aktívne od 1.kola a Ferrari malo dnes oproti RB rychlostnu vyhodu 3-7km/h v posledných dvoch zákrutách.

Zajtra to Charles dá :sunglasses:

Ferrari takticky sa bude snažiť vyšachovať Verstappena za pomoci obidvoch jazdcov. Ale ako poznáme Ferrari, tak vyšachujú jedine svojich jazdcov.

5 Likes

Cez noc vymyslia konečne niečo, čo nás posadí na zadok v pozitívnom slova zmysle.

1 Like

Leclerc nebude ani spať a radšej si odjazdí 5 full distance Bahrain závodov na F1 hre, ktoré je úplne nepresná ale urobí lepšiu stratégiu ako celý tím Ferrari :rofl: :rofl:

1 Like

No srandu bokom, zajtra som fakt zvedavý. Šanca je a povedal by som, že Ferrari skrýva viac ako RBR.

Tiež si myslím. Rozohrali šachovú partiu a majú pripravený ťah, ktorý mi nevieme.