Podľa Lawsona patrí Drugovich do F1: V F2 všetkých zničil | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 by mala byť miestom pre najlepších z najlepších. Ako však zistíte, ktorých dvadsať pilotov je najlepších? Platiaci jazdci v našom športe pomaličky vymierajú, ale na výbere pretekárov sa ani dnes nepodieľajú len športové dôvody. Hovoriť by o tom vedel aj brazílsky pilot Felipe Drugovich, ktorému sa dostalo veľkej podpory od jeho bývalého súpera z F2 Liama Lawsona.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185820/podla-lawsona-patri-drugovich-do-f1-v-f2-vsetkych-znicil

Obávám se, že RB si udělal z Lawsona hlásnou troubu.
Mám z jeho přestupu do hlavního týmu stejně smíšené pocity jako když tam přestupoval Gasly.
Gasly byl taky nežádoucí, ale aspoň nemusel do médií nuceně hlásat jak jsou všichni kolem něj dokonalí.

1 Like

no je to divne ze posledne roky nebrali do F1 dominantnych vitazov z F2.
a tento rok tam supli rovno 5-6 pilotov

No neviem, Drugo pôsobí, ako jednooký kráľ medzi slepými, obzvlášť v jeho víťaznej sezóne, podľa mňa je tak na úrovni Valteriéra tj taká “lepšia dvojka”. :slight_smile:

Podla mna je tak na urovni Micka Schumachera, taka “horsia dvojka” do Haasu.

Bohužiaľ asi áno, akokoľvek mi príde Mick sympatický, priveľmi dlho mu trvá sa aklimatizovať a či má dáku číru rýchlosť naozaj v sebe, to neviem. (možno, ak by nezačínal v Haase, ale dali mu šancu v Sauberi alebo Alpine, ktovie?)
Schumi si mal zobrať za ženu Sophie Kumpen a potom by z toho možno vznikol ultimátny jazdec F1ky, ako z labáku :smiley: .