Podľa Lawsona by pri víťazstvách McLarenu nemala hrať britská hymna | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren sa konečne vrátil k víťazstvám. V aktuálnej sezóne ovládol už päť veľkých cien, po ktorých si zástupcovia stajne na pódiu vychutnali víťazné šampanské aj hymnu na svoju počesť. Je však správne, aby v prípade stajne, ktorú zakladal Novozélanďan Bruce McLaren, hrala práve britská hymna?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179348/podla-lawsona-by-pri-vitazstvach-mclarenu-nemala-hrat-britska-hymna

Veď okrem Reanultu a Ferrari všetkým hrá britská hymna. Lebo sú registrovaný v UK.

Toro Rosso je italský tým, takže tomu se hraje italská hymna. Sauber je švýcarský tým, takže by se mu hrála švýcarská hymna.

Red Bullu hraje rakouská hymna

Mercedesu se taky nehraje japonská hymna, když pochází z Hondy.

Mercedesu napríklad britská aj keby ikonickejšia bola nemecká, ale tým je registrovaný v UK

Mercedesu hraje německá.

Teda nehraje, protože nevyhrávaj. :sweat_smile::sweat_smile:

2 Likes

Mercedesu vždycky hrála německá hymna, britská byla skrz Hama nebo Russella

3 Likes

A Honda z BAR :uk: a ten z Tyrrellu :uk: a ten z Matra International :uk: :man_shrugging:

1 Like

3 výhry v sezóne by sa už dali označiť tak, že “výhrávajú” …občas, teda. :slightly_smiling_face:

1 Like

Když si vezmeš, že mají 7 pódií a z toho 3 výhry.
Tak jsou 3 výhry opravdu mazec.

zrovna toto je jedna z veci, ktore au nastavene fajn. aku narodnost si tim vyberie, taku ma. Ak by sa v mcl teraz rozhodli zmenit to a uctit si brucove korene, spravia to. ak by sa rozhodli uctit bahrainske penaze, spravia to.

lawson ako kiwi samozrejme bude chcet nz hymnu pri mcl, tak isto ako by som ja chcel slovensku, ak by mal niektory z founderov slovenske korene, ale to je tak vsetko, co s tym ludia zvonku zmozu.

Jn, taky bych čekal víc wins a podii, ale co se dá dělat

Uprimne, som toto nevedel. Uz davno som tu necital clanok, kde som sa nieco nove naucil.