Podľa Jordana čelí Lawrence Stroll dileme: Želá si napredovanie tímu, ale brzdí ho syn | Magazín F1 - F1online.sk

Eddie Jordan sa nazdáva, že Lawrence Stroll bude musieť v dohľadnej dobe učiniť veľké rozhodnutie. Kanaďan sa podľa Íra bude musieť rozhodnúť, či nahradí svojho syna konkurencieschopnejším pilotom a umožní tak Aston Martinu napredovať, alebo si ho v tíme ponechá za každú cenu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147221/podla-jordana-celi-lawrence-stroll-dileme-zela-si-napredovanie-timu-ale-brzdi-ho-syn

Myslím si že Lawrence Stroll se synem uplně dilema nemá, nevykopne ho. Dle DTS bylo vidět že ho má v tom týmu na prvním místě. Co možná řeší je to zda mu Aramco nenabízí za celý tým už příliš lákavou sumu :man_shrugging:

Plný súhlas s názorom, že Lawrence Stroll svojho syna nevyhodí. Jordan zabúda, že keby nebolo syna Lawrence Strolla nebol by ani tím Aston Martin. Lance Stroll je dobrý jazdec. Áno nie je super jazdec ale dobrých a priemerných jazdcov máme F1 viacero. Myslím si, že ak by bol Lance Stroll v aktuálnom RedBulle nebol by horší ako Perez.

3 Likes

Samozrejme, ze ho nevyhodi. Reci o tom, ako Lawrence Stroll bude musiet obetovat svojho syna pre uspech timu sa vedu uz tri roky, no Lance sa tam stale pohodlne presusa. Ak by mali jeho vykony akukolvek relevanciu, uz davno by tam nesedel.

1 Like

Lance nie je také nemehlo ako sa to podaktorí snažia podať. Očividne mu, ale prekáža celý ten humbuk okolo samotnej f1 a aj okolo AM. Možno keby bol v inom tíme tak by podával úplne iné výsledky.

Žasnem ako porovnávaš podpriemerného Strola Perezom…Bez svojho otca by sa do F1 ani medostal

Stroll je dobrý jazdiť na posledných priečkach alebo rozbiť monopost

kks ja uz niekolko rokov hovorim, ze Strolla treba vymenit. Stroll je tam iba preto, lebo mu tato plati zabavku. Uz minuly rok ale boli ohlasy, ze ho to nebavi a aj po tychto 2 velkych cenach je uplne jasne, ze AM by ho mal poslat na odpocinok (kludne mu dat nejake miesto v teame, ale nie sofera F1 auta) a zobrat niekoho sikovnejsieho.

Ked uz Stroll nie je nemehlo, tak potom kto preboha? Nie je nahoda, ze aj Jordan pri menovani jeho dobrych vykonov spomenie sest rokov stare Baku 2017.

Stroll pripravuje AM o body ale viac ich to asi mrzelo minulý rok ako tento. Myslím že najhoršie piate miesto v PK majú isté, čím lepšie budú mať auto tým bude väčší tlak na mladého Strolla aby nosil body.

da sa na to pozerat aj z takeho uhla, ze Strollove porovnanie s Alonsom nie je az tak odlisne ako porovnanie Verstappenovych kolegov s Verstappenom.
Samozrejme ak zaratam fakt, ze v RB su tie priority nastavene jasne okolo Verstappena, tak v AM to take jasne asi nebude. To je pre Strolla minus.
Samozrejme podobne ako ty ho povazujem, za jedneho z dvoch najhorsich pilotov v poli. Ten druhy je Saergant aj ked v jeho pripade sa da tvrdit, ze ma este priestor na zlepsenie. U Strolla ten priestor tam uz nie je.

1 Like

Až na to přijde, koupí si je všechny.

Ježku wake up, tohle jsem to posílal včera :stuck_out_tongue:

Nejde o to kto je prvy ale kto to spravi najlepsie.

Ak prejde Newey do AM s peniazmi od Aramca, tradičné tímy budú čakať na titul ďalšie desaťročie.

Ja by som mozno bol opatrnejsi, sponen si na mclaren mp4-18 tusim to bol

Áno, bola to 18tka. Jeho CV ukazuje, že sa poučil. Motyka môže vystreliť, ale so správnou motiváciou a nekonečnými peniazmi na vývoj jácht a lietadiel od Aramca môže byť ešte lepší.

1 Like

Viky říkala, že jsi rychlej, ve všem. :grin:

1 Like

Lenze Stroll schytal identicku nakladacku aj od Pereza.