Pardón, máš pravdu Baharain je království, ne emirát.
a on povedal, ze by mal radsej o trocha menej pritlaku a lepsi balanc, ako trocha viacej pritlaku a balanc v haji. Ale to neznamena, ze maju problem s tym, ze maju prilis vela pritlaku. Aspon tak som to pochopil
Prečítaj si ten článok a všetko ti bude hneď jasné. Každým pretekom je to viac a viac ako isté že to mali.
Urcite nie magicke tajne brzdy
Je ti perfektne jasne, ze FIA k tomu povedala, ze nikto na roste nieco taketo nevyuzival?
FIA prepisala pravidla a nejaky panacik k tomu napasoval svoju teoriu co by podla neho mohol RBR mat(totalne bez dokazov) a taki ako ty z toho spravili pravdu. To je vsetko. Vies ako sa takym ako vy dnes hovori? Plochozemci. Bez dokazu uverite hlupakovi hluposti len preto, lebo vam vyhovuju jeho vymysly
preco s tou zmenou potom RBR suhlasil? Pohrozila im FIA, ze otvori vysetrovanie a negativne to zmedializuje? RBR po preslape s rozpoctom a po Hornyho afere radsej ustupil? Je to mozne. To by mohlo vysvetlovat nahlu stratu asi pol sekundy v Miami. Odvtedy ale stratili (hlavne na McLaren) dalsiu pol sekundu. Podla mna to nie je ani zdaleka ich jediny problem. Ja si myslim, ze skor ako strata nejakeho hypotetickeho systemu, sa prejavuju odchody klucovych ludi a RBR stratil schopnost (rychlo) reagovat. Ved vcera v Monze boli totalne strateni. Vyvoj pocas sezony bola vzdy ich silna stranka tuto sezonu je to uplne naopak. Nech uz mali v aute cokolvek, tim z pred dvoch rokov by vedel zareagovat na zmenu o 200% lepsie.
Red Bull s žádnou nesouhlasil, tohle je dopis pravidel pod TD, o které týmy nerozhoduji.
to nebola technicka direktiva, ale priamo zmena pravidiel. podla vysvetlenia FIA cielila na 2026
A TD není uprava pravidel?
monopost RB sa mi vždy javil viac pretáčavý a Max s tým vedel jazdiť,čiastočne aj Checo v dobrej forme…teraz je auto zjavne nedotáčavé a to je už veľký problém pre jazdecký štýl hlavne Maxa…ak je chyba v konštrukcii,tak už s tým tento rok veľa nespravia,počas sezóny sa pri obmedzeniach vývoja nedá prekopať celé auto…ak by McLaren nerobil chyby,tak by boli oba tituly fuč…budúci rok budú mať čo robiť aby sa bez Neveyho udržali na špici…
vzdy som mal zato, ze pomocou TD meni Fia pravidla pocas sezony ak sa jedna o bezpecnost a to si nevyzaduje suhlas stajni. V opacnom pripade je suhlas potrebny. ak to tak nie je tak sa necham poucit.
Není tak, viz loni flexi prvky po letní pauze. FIA má možnost TD upravovat pravidla během sezóny, přepis pravidel vyžaduje změnu po sezoně
pri tych flexi prvkoch, pokial viem FIA upravila metodu merania, nie priamo znenie pravidiel. napr ze namiesto 100kg zavazie musia pouzit 200kg.
Metoda měření nevyžaduje TD. Loni se vypisovali části a odchylky na flexi
A vieš ako sa hovori takym ako ty ? Zaslepenci Jehovovi.
To je jasné, že to je tím.
2 a 1/4roku všechny drtí. Aero pravidla, skvělé aero, skvělý monopost, skvěle zavěšení.
Tento rok taky. Brutální dominance prvních 5 VC.
Zakázali brzdy a najednou:
“Data nám nesouhlasí, máme starý tunel, uhli jsme z vývoje, máme špatný vývoj.”
Jo jasný.
Ty si ten co tu veri v existenciu niecoho, co nikdy nikto nevidel, ale ja som zaslepenec oka
“Pani doktorko, vy jste doktorka?”
“Ona je take pravnice nebo co???”