Wow, ještě že jsem tohle nenapsal já.
vdaka za pripomenutie. minuly rok mali celkovo tretie najrychlejsie auto. Mozno Verstappen fakt vyhra aj so stvrtym najrychlejsim. Uvidime.
Tys byl loni prvniho pul roku kde, v komatu?
Což je samozřejmě lež, umístění v PK ne vždy reflektuje rychlost monopostu. Nechápu, proč si začal takhle překrucovat a schválně stavět RBR do horšího světla? Abys dělal z Maxe boha?
Teď jsem to psal, že postavení PK ne vždy reflektuje vykonnost monopostu. Ale napsat, že RBR loni byl celkově 3 nejrychlejší, je prostě jasně prokazatelná lež. Taky můžu napsat, že AM loni byl 9 nejrychlejší monopost (vzhledem k posledním závodům 24), ale proč bych takhle zbytečně lhal, když si každý ty data může najít.
Tak jestli Max musí vždy sedět v nejrychlejším monopostu, aby získal titul, tak asi nemá takove kvality, které mu někteří připisují.
Nemyslim si, ze to robim. Netreba zabudat na Pereza a priemer oboch aut uz ukazuje nieco ine.
RB ma resp minuly rok mal inu strategiu ako McLaren a Ferrari. Verstappen by samozrejme v oboch auta titul vyhral za predpokladu, ze by dostal rovnaku podporu ako dostava v RB v kazdom smere. Rozpoctovy strop tento pristup este znasobuje.
to je priemer rychlejsieho auta. sprav si priemer z oboch aut.
Ale ty se bavíš o postavení v PK a dáváš to, jako ukazatel rychlosti. Přitom každý viděl, že se Peréz trápil. Proto logicky se bere ten rychlejší z dvojce, abys měl tyhle data. Kdyby v RBR seděl silnější pilot, než Peréz, tak RBR mohl skončit nejhůř 2 v PK, to by si pak tvrdil, že RBR byl druhý nejrychlejší?
keby tam namiesto Pereza sedel napr Alonso, alebo Hamilton, Redbull by si nemohol dovolit dat Verstappenovi prioritu, tak ako si to nemohol (alebo nechcel) dovolit napr McLaren. Preto vnimam obe auta, nielen to rychlejsie.
Ubral bych tech TV politickych debat kamo.
jak si to zistil…
Na to nemam odpoved.
Myslim, ze priamu odpoved nedostanes
Ale je zaujimave, pouzivat takyto vyklad.
Ak by sezona 24 koncila Monzou, resp. trvala 18VC, tak podla tejto logiky mal RB dovtedy najlepsi monopost a to teda plati na 2/3 sezony, nie?
Asi ano, já tady tu “logiku” nechápu. Bavíme se o celé sezóně, ne pár závodech, a nebavíme se o postavení v PK. Když by měl RBR Verstappena a z důchodu vytahl Ralfa Schumachera, tak by se tu tvrdilo, že je RBR 4/5 nejrychlejší, i kdyby byl o 0.3s rychlejší, než zbytek konkurence?
zase si vyrabas argumentacne barlicky? Perez je, resp minuly rok bol aktualny pilot F1. Kludne moze byt na urovni Ocona, Gaslyho alebo Bottasa. Piastri by v tej sedacke dopadol podobne. Nie preto, ze je to zly pilot, ale jednoducho bez adekvatnej podpori to neda. Mozme si pockat ako dopadne Lawson, ale pri spatnom pohlade na Gaslyho, Albona a Pereza su uz namieste iste ocakavania.