Podľa Coultharda sa F1 zmenila: Dnešní jazdci nemajú taký hlad ako naša generácia | Magazín F1 - F1online.sk

vy si obidvaja mylite sociolotgiu s ekonomiou. Asi ste mali malo humanities v skole.

Aha, takže přikládáte sociální status na základě ekonomického parametru a myslíte si, že máte pravdu, když pletete jedno přes druhé :smiley:

Jediný, kto si to mýli a ťahá sem ekonómiu, si ty.

Všetci ostatní chápu, že IT manažér Anthony Hamilton so svojim obrovským domom v dnešnej hodnote presahujúcej 1 milión libier, patril do (vyššej) strednej triedy. :slight_smile:

Len ty ho radíš na úroveň nastavovača tlačiarní a robotníka (v tej dobe).

do 12 byval Hamilton s mamou v council house. ty sem tahas Anthonyho dom.

1 lajk

Ja som od začiatku písal o Anthonym. A ty si od začiatku reagoval na Anthonyho a rozporoval jeho zaradenie do middle class.

Odcitujem ti to sem, lebo evidentne si sa stratil:

Tvoja reakcia a prvý komentár na mňa:

Jeho matku si prvýkrát do toho omylom zatiahol ty a to dokonca v príspevku, kde si sa snažil navodiť dojem ako je IT manažér nízkopríjmový inštalatér tlačiarní:

Takže tvoja nevedomosť a neschopnosť overiť si základné fakty sem zatiahla Hamiltonovu matku, a potom si kvôli ublíženému egu odmietol priznať chybu a začal si hogrovať nezmysly dookola.

Je úplne jedno, kde býval do 12tich. Nebýval v žiadnom slume a na výchove sa finančne podieľajú obaja rodičia, aj keď dieťa žije len s jedným.

Lewis tvrdi, ze otec mal viac ako jeden job. takze z prijmu IT manazer to evidentne nevedel vsetko financovat. Az mam normalne dojem, ze si tam bol ty a nie Lewis.

1. Lewis tvrdí, že vyrastal v slume - chudobe. To je dokázaná lož.

(to, že tvoj otec nemá zbytočné desiatky tisíc na financovanie motokárovej kariéry, nie je chudoba)

1. Lewisov otec ako IT manažér s obrovským domom vysokej hodnoty patril do (vyššej) strednej triedy.

That’s it.

Chceš na tom niečo rozporovať?

no ale on do 12 nevyrastal vo velkom dome, ale v council housing.

1 lajk

Council house a tá štvrť nie je žiaden slum. Ľudia zo Stevenage mu to dali aj patrične vyžrať, a potom sa tak hanbil za svoje vyjdarenie, že sa za neho ospravedlnil a korigoval ho, že to nie je slum.

Tak o čom sa tu chceš stále hádať hogrutko? :smiley:

Čo na teba doľahla frustrácia z výkonov RB tak ako na Jančiho Petrov v 2010?

ten council housing je ale v inej casti Stevenge

Stale plati, ze to nie je slum. Vyvratil to sam Hamilton.

Co tam mas dalej?

na britske pomery je to slum. Ze sa opravil aby bol politicky korektny nic na veci nemeni.
neviem presne kde je ta fotka, ale nebude to daleko.

Ani na britske pomery to nie je ziadny slum.

Bol to klasicky mestsky najomny byt / dom, tak ako to pozname aj u nas.

Ulica, na ktorej vyrastal u mamy:

Dom jeho matky, v ktorom vyrastal, kym sa prestahoval k otcovi:

Pre porovnanie, par fotiek zo skutocnych britskych slumov:

Takze u Hamiltona to nebol ziaden slum.

Dalsi inaksovany fakticky uder pre hogurtka.

1 lajk

tak uz sme pri working class. LOL. .. beriem to ako figure of speech. 12 rocny nesniva, ze bude byvat v council housing.

1,2, su historicke fotky.
3. - decommissioned council flats. takto to vyzera ked sa stare socialne bytovky idu burat, ale sa este nezacalo.
4. - back alley, regular bin day. pripadne bol strajk smetiarov. jediny rozdiel voci tej fotke zo stevenge je rok vystavby.

Škoda reči, chápanie textu na Grohovej úrovni.

Ok, toto je stále príklad toho, kedy je to zdanlivo čierno-biele, ale ako som písal, dnes je to omnoho komplikovanejšie a komplexnejšíe, čo takí “freelanceri” alebo niekto, kto “vykorisťuje” sám seba, keďže robí vo firme, v ktorej vlastní kapitál… a ešte x ďalších príkladov, pri ktorých sa na to v dnešnom ponínamí nedá pozerať čisto, ako jedno alebo druhé. :slight_smile:

vlastnicky vztah je binarny, bud vlastnis, alebo nevlastnis. svoju poziciu som vysvetlil. Vidis to inak, ok.

RDT_20250312_1018028347094866022628036

Ok. :slight_smile: