Podľa Cleara sa Hamilton nevzdá: Jeho príklad ukazuje, aká je F1 náročná | Magazín F1 - F1online.sk

Podarí sa Lewisovi Hamiltonovi odísť z Formuly 1 na vrchole? Tento šport spoznal mnoho veľkých šampiónov, ale len málo ich opustilo šport skôr, než šport opustil ich. Dokážeme si predstaviť, že presne takto sa chcel rozlúčiť aj Lewis Hamilton, ale v tejto chvíli tomu nič nenasvedčuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224259/podla-cleara-sa-hamilton-nevzda-jeho-priklad-ukazuje-aka-je-f1-narocna

Clovece, bojoval jeden jediny rok v slabsom aute a este sa nevzdava.
Tomu hovorim vykon.
Nie je priklad Alonsa, ktory mal vacsinu kariery auto č.2, č.3 alebo totalny priemer alebo chvost rostu omno vacsi priklad cloveka, ktory sa nevzdava ?

Myslim, ze tych rokov v slabsom aute bolo viac, minimalne od roku 2022 v podstate vsetky sezony, to, ze sa mu nieco v Mercedese podarilo pramenilo z toho, ze tam bol ako doma, tu ma vsetko nove a este k tomu aj priserne auto, kazdopadne jeho kritici si vzdy nieco najdu. Pozri je to tak ako to je a nic na tom nikto nezmeni, Alonso si vyberal vzdy zo zlych moznosti lebo tie dobre mu nezostali, ci to je kvoli jeho povahe tazko povedat, je to taktiez kvalitny pilot a je to jeho robota takze preco by sa mal vzdavat aj ked v McLarene to vzdal a odisiel. Spravny fanusik pilota mu bude vzdy fandit ci sa mu dari alebo nie a jeho ulohou je robit maximum aj ked to nejde, som presvedceny o tom, ze Hamilton taktiez robi maximum len ma inu povahu ako Alonso a potrebuje dat von emocie a potom to posobi blbo ale ten kto dlhodobo sleduje F1 to dobre pozna.

2 Likes

Ja sa na to pozeram inak.
Pozri si kolko pódií mal minuly rok Leclerc.
A kolko Lewis.
To je cele.

1 Like

Umelina Lui o rok skonci vo ferrari ho už ajtak maju plne zuby a ziadny top team ho uz nechce.Ved naco aj.

1 Like

Zase ak ideme do hlbky tak jedine vitazstvo za Ferrari ma Hamilton :slight_smile: To je cele.

1 Like

A pozri sa na to tak.
Kolko rokov je vo ferrari Leclerc ?
A kolko Ham ?Celkovo taliani su uplne ina mentalita, ina spolupraca. Ferrari ma uplne ine diely, ak s nimi nemas skusenosti stracas desatiny. Ham jazdil 17rokov s motorom mercedes.
A pisat, ze neni odolny ako Alonso je tiez porovnavanie nieco ineho. Ako vies, ze by tu uz Hamilton nebol, ak by miesto medaku zostal v McL az do tychto rokov ? Potom by si sa na neho pozeral inakse.
Bohuzial, niekomu sa ten prestup podari a ma na to gule, niekomu nie…