Na Lewisa Hamiltona bol v roku 2025 veľmi smutný pohľad. Nová éra pravidiel však preňho môže predstavovať aj nový začiatok. Jenson Button predpovedá, že rok 2026 ním aj bude pre sedemnásobného majstra sveta, ktorý má o poznanie viac skúseností a najmä bude mať pod sebou auto, ktoré by mu malo o čosi viac vyhovovať.
Leclerc tiež nie je spomínaný v článku,len ty si ho vytiahol…tak ja som vytiahol Maxíka aby som ti urobil radosť…bude zábavné,dívať sa na Maxíkov predĺžený ksicht,keď ho Lewis v preteku porazí…
A co ked maxika porazi?spravi ti to radost?hlavne ze Lui dostane naklep od Charlesa to už bude ok? Lui je minulorocny traged a tento rok na tom bude podobne
ja si myslim, ze ak bude ma F dominentne auto, tak to Charles zas neustoji mentalne a Ham ho porazi. Ak nebudu mat dominantne auto, nic nedosiahnu, lebo v tomto sporte sa hra iba na dominantne auto. Preto ma titul aj pan Button, keby vtedy nesedel v tom aute, tak ziadny titul nema. Za dalsie Button bol z nejakeho dovodu vybrany aby titul ziskal, lebo Barichello ho mohol mat tiez, ale Brown sa rozhodol, ze nie.
minuloročný tragéd bol maxík…stačilo mu nevykypieť v španielsku a mal by titul…tohtoročné auto,nie je stavané len na leclerca,tak má ham oveľa viac možností ho poraziť…coulthard nie je hlupučký hejterík z f1 online,vie čo hovorí…
Sancu, ze Hamilton Leclerca porazi, by som odhadol tak na desat percent. Minuly rok tam stabilne chybali tri desatiny. A aj rok predtym voci Russellovi to vyzeralo podobne. Hamilton uz nema na to, aby sa drzal najvacsej spicky. Reci o tom, ze mu nesedelo auto, su prachobycajne vyhovorky. Ked bol Hamilton vo svojom prime, zazil niekolko zasadnych zmien technickych pravidiel a nikdy nemal problem jazdit na vrchole. Nejake prirodzene vykonnostne vykyvy tam samozrejme boli, ale jeho rychlost bola vzdy top, este aj v tej neslavnej sezone 2011, alebo v roku 2016, ked prehral s Rosbergom.
To Brawn rozhodol, ze Barrichello sa prvych sest pretekov bude potacat za Buttonom, ci ako to myslis? Uznavam, Brawn sa s dvojkami moc nemaznal a da sa napriklad urobit case, ze v Barcelone alebo Nürburgringu Barrichella strategicky zarezali, ale tak hlavny problem bol snad, ze sa rychlostne na Buttona nechytal a nie je mi jasne, ako za to moze Brawn.
Bar mal zle starty, preto stracal body na Buttona. V nemecku ho (Rubensa) ale nasrali, lebo knemu nepristupovali rovnako a uz vtedy bolo rozhodnute, kto je bude majster. Lenze Bar si takyto pristup nezasluzil, vsetky tie roky co podporoval MSch, mal dostat prednost…
Podobne Mclaren isiel minuly rok na Landa.. vobec by som sa nenahneval, keby tento rok uprednostnili naopak Piastriho a to Piastriho vobec nemam rad.. ale zasluzil by si to.
Ja si myslim, ze Brawn sa snazil v roku 2009 ziskat titul a nie odmenovat Barrichella, ktory, okrem toho ze mal zle starty, sa v prvych siedmich velkych cenach ani raz nekvalifikoval pred Buttonom a ani raz neskoncil pred nim, pricom len v jednom pripade - v Barcelone - sa da diskutovat o tom, ze k tomu prispel tim horsou strategiou.
Takze z hladiska snahy ziskat titul, aky zmysel presne malo uprednostnovat slabsieho Barrichella? Najma v situacii, v ktorej bol Brawn GP, kde ich cela dominancia stala na triku s dvojitym difuzorom a problemoch McLarenu a Ferrari s KERSom a tym padom bolo velke riziko, ze sa v priebehu sezony prepadnu, co sa nakoniec aj stalo. Keby tam na zaciatku sezony saskovali s Barrichellom, tak by neziskali titul.