Myslim, ze bol zrely na ackovy tim uz omnoho skor. Ale nebol za velku hviezdu, preto ho nechali natahovat sa s novacikmi. Uz ked jeho dvaja predchodcovia boli uplne na uterak, dali ho do acka…
Tsunoda sa vo vysielackach skludnil, ale ako sa chova napriklad Ver ked je pomalsi, ako ostatni okolo neho ? Je kludny vo vysielacke ? Ide to tym padom s nim dole kopcom ?
Kazdy jazdec, ked ma na viac a nesedi mu monopost nadava a ma zdvuhnuty tep.
Ako to ze potom koncil a kvalifikoval sa v top10 a Perez nie ? Potom bude asi beckovy tim zazracnejsi, ako ackovy druhy monopost. Od cias Sainza a Ricciarda nikto nedokazal konkurovat Verstapenovi, pretoze pod odchode Riciho Rb stavil na jednu jedinu kartu. Pokial mali monopost na tituly, bolo im to jedno. Ale teraz su druhy najrychlejsi monopost a druhy jazdec v ackovom time nema sancu…
Hadjar je fajn, ale moze doapdnut rovnako, ako vsetci pred nim. To sa uz mozno tuto sezonu nestihneme dozvediet a na tu dalsiu mozno spravia monopost aj pre druheho jazdca.
A teraz mi napis potom co su ti jazdci, ktorych zdolal ? Alebo jazdci inych timov co mali lepsie stroje a v Q ich Yuki zdolal… Treba trosku aj fakty brat. Nielen to, ze je nejaky nervak. Nervaci nemaju rychlost ? Verstapen ju ma. A je rozhodne vacsi nervak ako Yuki.