Podľa Albersa by si mal Hadjar hľadať nové pôsobisko. Skôr, než sa dočká povýšenia… | Magazín F1 - F1online.sk

Ak bude Júki Cunoda pokračovať vo výkonoch z prvej tretiny sezóny, môžeme očakávať, že vedenie Red Bullu čoskoro zaklope na dvere Isackovi Hadjarovi. Mal by ich otvoriť? Bývalý pilot Minardi a Spykeru Christijan Albers mu odporúča čím skôr ujsť z rodiny červených býkov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203463/podla-albersa-by-si-mal-hadjar-hladat-nove-posobisko-skor-nez-sa-docka-povysenia

Chlapík má asi čistú pravdu. Zdieľam jeho názor.

Kdo vyhodi Hornyho a Marka, nikdo. Red Bull nema davno budoucnost.

7 titulov z 8 možných za 4 roky. Čo by Ferrari dalo za to, byť bez budúcnosti. Vlastne asi všetci

A které působiště by to mělo být by Albers neporadil? Hadjar je pořád mladý začínající jezdec a volné místo, kde by se mu opravdu věnovali a dali mu čas dozrát se žádné nenabízí. Na to je pořád nejlepší Racing Bulls.

2 Likes

To je divna myslenka, nerozumim.

Přestup do RB se vyplatí pouze tomu jezdci který nahradí Emila.pro všechny ostatní je to spíše nástup trestu.

Taky nechápu, asi si myslí že kvůli pár dobrých závodů ho všude budou chtít. Hadjar jinou možnost než zůstat u RB nemá

1 Like

:ok_hand::ok_hand::ok_hand::racing_car:…dobré vystrihnuté…

Hadjar je pretekar a nieco take ako idem rychlo prec z akademie RB aby ma nedali k Verstapenovi nemoze ani chciet. On musi byt sebavedomi a verit vo vlastne kvality lebo inac nikdy nic nedosiahne. Ved chce sa zlepsovat a dokazat vsetkym ze je vynimocny a ma na to aby hral najvyssu ligu aj popri Verstapenovi. Sportovec ktory si neveri a pochybuje o svojich kvalitych tak nemoze nikdy nic velke dosiahnut.

1 Like

Este nam napis v ktorom roku naposledu dvojka RB stala na bedni.
Tsunoda daval dole svojich timovych kolegov a ako sa mu odmenili ? Ze v Becku jazdil v top10 a teraz v Acku na chvoste startoveho pola ?

Ty si to asi nepochopil, ale tu nejde o schopnosti jazdca, ale o druhy monopost Ackoveho timu. Ten monopost ide do extremov presne podla zelani Verstapena a druhy monopost je neriaditelny. Kazdy jazdec co postupil z Becka sa v Acku prepadol. Ale to by si mal vediet, ak sledujes F1.

Ja sledujem f1 dlho a viem o co ide. Ide len o schopnosti jazdca. Rozdiel je len ako sa vie jazdec prisposobit autu. Ano Tsunoda vedel zajazdit aj preteky v Top 10 ale nikdy nebol konzistentny a ked sa mu nedarilo tak byval nervozny a islo to s nim dolu kopcom. Myslis ze v Redbule to nevideli? preto dostal tu moznost do ackoveho teamu az ked nemali tam koho dat. Nespravil vysledok s autom ktore vyhovuje Maxovi a preto to uz skusaju roznymi inymy nastaveniami a je to cim dalej horsie a horsie. Oni potrebuju jazdca ktory sa vie prisposobit roznym autam a nastaveniam. A Hadjar je jazdec ktory sa dokazal prisposobit autu beckoveho teamu hned a od sameho zaciatku jazdi daleko lepsie ako kedy jazdil Tsunoda. Neklamme si ze je Tsunoda nejaky zazracny jazdec. Nie nie je . Ak by nebol jazdec Hondy v zaciatkoch ked spolupracovala Honda s RB tak by ho nikdo nikdy do f1 nevzal .Tsunoda je psychicky nestabilny a to mu skodi lebo sa nevie sustredit len na pretek .

Myslim, ze bol zrely na ackovy tim uz omnoho skor. Ale nebol za velku hviezdu, preto ho nechali natahovat sa s novacikmi. Uz ked jeho dvaja predchodcovia boli uplne na uterak, dali ho do acka…
Tsunoda sa vo vysielackach skludnil, ale ako sa chova napriklad Ver ked je pomalsi, ako ostatni okolo neho ? Je kludny vo vysielacke ? Ide to tym padom s nim dole kopcom ?
Kazdy jazdec, ked ma na viac a nesedi mu monopost nadava a ma zdvuhnuty tep.

Ako to ze potom koncil a kvalifikoval sa v top10 a Perez nie ? Potom bude asi beckovy tim zazracnejsi, ako ackovy druhy monopost. Od cias Sainza a Ricciarda nikto nedokazal konkurovat Verstapenovi, pretoze pod odchode Riciho Rb stavil na jednu jedinu kartu. Pokial mali monopost na tituly, bolo im to jedno. Ale teraz su druhy najrychlejsi monopost a druhy jazdec v ackovom time nema sancu…
Hadjar je fajn, ale moze doapdnut rovnako, ako vsetci pred nim. To sa uz mozno tuto sezonu nestihneme dozvediet a na tu dalsiu mozno spravia monopost aj pre druheho jazdca.

A teraz mi napis potom co su ti jazdci, ktorych zdolal ? Alebo jazdci inych timov co mali lepsie stroje a v Q ich Yuki zdolal… Treba trosku aj fakty brat. Nielen to, ze je nejaky nervak. Nervaci nemaju rychlost ? Verstapen ju ma. A je rozhodne vacsi nervak ako Yuki.

A ty my napis koho vlastne zdolal , akeho tymoveho kolegu? Myslim tym normalneho a nie jazdca ako Riciardo ktory nemal vysledky uz peknych par rokov

Usilovali sa o to Gasly, Albon, Pérez, Lawson aj Cunoda a zatiaľ všetci pohoreli.

Lenze, to nieje ani jeden TOP pilot, iba proste “jazdci”… Porovnavat to s nejakou extremnou skuskou, sa neda.

A ku Perezovi, on dokazal s Maxom zatial najdlhsie jazdit jeho ligu. Zabudlo sa uz na Perezove vitazstva,alebo to, ze aj vdaka nemu na RBR aj konstruktersky titul.

Velmi divne, ze az v istom momente s Maxom nevedel drzat krok, a dlho to dokazal. Nahoda? nemyslim.

V sucasnom aute asi okrem Maxa nikto nezajazdi nic zaujimave.

To my vieme. :slight_smile:

2 Likes

Ktoré víťazstvá vlastnými silami?

Z hlavy mi napadá jedno víťazstvo v Baku, kde bol Pérez lepší ako Max a druhé Baku, kde bol tiež lepší, ale nakoniec to v poslednom kole tuším rozbil aj so Sainzom.

Takže za 4 roky jeden výsledok, v ktorom bol objektívne lepší od Maxa vlastnými silami.

Možno boli 2-3, len si na ne z hlavy nepamätám, ale aj tak je to z 90-100 pretekov (vrátane šprintov) najmenej v porovnaní tímových kolegov. To už aj Bottas alebo Barrichello pri ňom vyzerajú ako obstojní piloti pri Schumacherovi, respektíve Hamiltonovi.

1 Like

Nech toho zas tak dobrej nejsem…

A kde by si mal hladat to nove posobisko?

Pravda, v F1 jezdí jen dva týmy, těžko se hledá působiště pro kvalitního jezdce