Podarí sa Mercedesu zdolať Red Bull? Nevieme, nemáme krištáľovú guľu, odpovedá Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes sa za posledné dva roky tešil z víťazstva v pretekoch iba raz. Pred nadchádzajúcou sezónou preto zostáva nohami pevne na zemi a stanovuje si iba také ciele, ktoré sa stretávajú s realitou – konkrétne cieli na druhé miesto v šampionáte. Jedným očkom však pochopiteľne poškuľuje aj po vedúcej pozícii Red Bullu. Kedy, za akých okolností a či vôbec sa tímu z Brackley podarí tím z Milton Keynes zdolať, však Nemci v súčasnosti nevedia – veď koniec koncov nedisponujú krištáľovou guľou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142575/podari-sa-mercedesu-zdolat-red-bull-nevieme-nemame-kristalovu-gulu-odpoveda-wolff

image

1 Like

Přiznání, že Mercedes má nebezpečný potenciál?

Možná se loni ke konci sezony u RedBullu dost divili že Mercedes to neumí prodávat na trati, nevím. Třeba z toho RedBull taky nedostane tolik kolik si myslí :thinking: Nebo prostě Mercedesu ukáže jak se to dělá :man_shrugging:

Možná že loni musel Mercedes hodně šetřit svými povolenými prostředky a všechno vsadil na letošní kartu.
Mi se čertvý Mergl hodně líbí a nejspíše ještě všechny karty neotevřel.
Naopak RB se mi zdá nějak nafouknutý. Tam ale počítám s velkou kamufláží.

Preco ma ten Wolf vie zvdycky vytocit.
Ake postavenie pred ferrari ?
Ferrari ziskalo v 2022+2023 take mnozstvo pole position o akom sa jemu moze snivat.
Ferrari ziskalo v 2022+2023 vyhralo 4 preteky, Mercedes 1 …
Bodovo v 2023 skoncil Mercedes pre Ferrari vdaka kanalizacnemu poklopu v Las Vegas.
Wolf dokaze tresnut uplny nezmysel, uplne na pohodu …

1 Like

Táto veta mi strašne pripomína Fica, ale nechcem tu moc miešať politiku, tak sa rovno ospravedlňujem.

To je krasne …
Nereagujes na Wolfove nezmysly ale na nieco uplne ine :slight_smile:

Čo sa týka Wolffa v Tvojom príspevku, tak s tým súhlasím.

To s tym Ficom plati prakticky na akehokolvek potika.
Im totizto za chyby a prusery nehrozi financna sankcia, prakticky nic.
V sukromnej firme sa za prusery a klamstva vyhadzuje …

1 Like

Za posledních 10 let byl Mercedes 9x před Ferrari… tak má Ferrari upevňovat pozici před Mercedesem nebo jak Pepo?

Binotto by ti povedal ze maju byt konkurencieschopni

Je to jasné.
2024:

1. Mercedes
  2. McLaren
  3. RB
  4. Ferrari
  5. VCARB
  6. Aston
  7. Williams
  8. Alpine
  9. Kick Stake
  10. Haas

Máš tam chybu. Alpine bude o hodně výše.

Puffe za poslednych 74 rokov vyhralo ferrari 15 titulov a Mercedes 8.
Tak ma Mercedes upevnovat poziciu pred Ferrari alebo ako Puffe ?

To mají jen 15 titulů? Lol.

Tuším tak nejako.
McLaren 12, Williams 7 a tak dále …

Renault 2 ​

2 Likes