Pod Vasseurom sa vraj netrasie stolička. Sú to nezmysly, odkázal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

V uplynulých dňoch priniesli talianske médiá informáciu o tom, že Frédéric Vasseur to má vo Ferrari nahnuté. Vedenie vraj uvažuje o jeho výmene po “neuspokojivom” štarte ročníka a médiá dokonca menujú potenciálnych nástupcov. Podľa Lewisa Hamiltona sa však tieto informácie nezakladajú na pravde.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203653/pod-vasseurom-sa-vraj-netrasie-stolicka-su-to-nezmysly-odkazal-hamilton

No jestli se Vasseurova židle třese stejně jako ta Hornerova, tak může být naprosto v klidu. :smiley:

5 Likes

Pak je ovšem druhá varianta, “Mám platnou smlouvu”. Ta bývá horší :smile: .

3 Likes

no triast by sa mala. ak sa netrasie, je to problem

Z akeho dovodu je Vasserurovo vyhodenie tema?
Ved Vasseur tam dosiel, dotishol ludi, podpisal Hamiltona, a nepride mi, ze je to kvoli nemu, ze sa teamu nedari

Vyhodit v tejto situacii Vasseura, kde dalsi rok su nove pravidla, je za mna intergalakticka p1covina

4 Likes

podla mna intergalakticka somarina, je dotiahnut astronomicky predrazenu teamovu dvojku za zenitom

1 Like

Máš určitě pravdu, ale tohle je problém Ferrari - dát šéfovi týmu opravdu dostatek času na vybudování týmu podle jeho představ. Už samo o sobě teď bůhvíjak poukazovat na Hamiltona nedává smysl, protože o jezdcích to prostě pořád ještě není. Ti jsou až poslední dílek do skládačky. Ale vysvětluj to v Itálii :smile: .

2 Likes

to Ferrari mi príde uplne v rozklade, celkovo už len inžinieri ako komunikujú so svojími jazdcami… zavolajme tam Janka Mrkvičku z miestnej krčmi, a lepšie odhadne strategiu. Dávno mal byť vyhodený inžinier Leclerca aj Hamiltona. Celkovo to riadenie mi príde divné a nedôstojné pre takú značku ako je Ferrari. Posledných 5 rokov si všetci fans len robia srandu z nich. Neviem či to sami nevidia, ale jednoducho tam treba prerobiť team od základov. Uvidíme ako budúci rok a snaď sa postavia na nohy, ale pri Ferrari aj ak by mali dominatný monopost, tak prejde pár velkých cien, a budu končiť zrazu v strede pola :smiley:

2 Likes

rozhodujuci bude rok '26.
Ocakavania su velke

Vasseur ven.
Vowles sem.

To jsou všude, jako vždycky, když se mění pravidla. Velká očekávání byla u Ferrari i letos a zatím je to zklamání, ale to je vlastně u všech předních týmů kromě McLarenu a šéfové se nemění. Jenom aby se na r. 2026 zase netrefil jenom jeden tým a my se nekoukali na všechny ostatní, jak se motají jako slepí koně a krmí nás výroky typu “naučili jsme se hodně o autě”…

Bye bye vasseur bye bye lujzko

1 Like

Volwes by byl skvělý no.

Možná by se ale mělo Ferrari zamyslet nad tím, že problém je někde jinde, než v šéfovi týmu - nepovedlo se to Domenicalimu, Arrivabenemu se skvělým týmem, Binnotovi a nedaří se to ani Vasseurovi.

2 Likes

Lujzo bol zbytočnosť. Fred je fajn, len mi treba dať čas, ale ak si elkann zmyslí, že chce hornera nech to stojí čo to stojí tak má Fred smolu

Počuj, nejebe Ti trošku s tými profilovkami nacistov? :slightly_smiling_face:

3 Likes

Domnievam sa, že nemáš zapotreby používať takéto profilovky. Viacero Tvojich príspevkov v minulosti bolo podľa mňa fajn a neviem si teda vysvetliť, čo týmito fotkami vojnových zločincov sleduješ. Toť vše.

2 Likes

Díky za vysvetlenie, no vzbudzovať zámerne u ľudí negatívne emócie nevidím ako dobrú motiváciu. Považoval som Ťa v tomto za vyzretejšieho.

1 Like

punisher lepsi ​

1 Like

vahal som ci to neni Vincent Cassel z filmu La Haine

1 Like