Pod Bottasom sa vraj trasie sedačka. Na jeho šťastie Hertovi chýba superlicencia | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď to pri vonkajšom pohľade nebije príliš do očí, výkonnostné rozdiely medzi pilotmi Cadillacu sú na začiatku novej éry priam priepastné. Ak obe autá fungujú, Valtteri Bottas má na Sergia Péreza obrovskú stratu. Veľmi citlivo vraj celú situáciu vníma aj vedenie Cadillacu, ktoré je podľa mediálnych špekulácií pripravené na razantný krok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234449/pod-bottasom-sa-vraj-trasie-sedacka-na-jeho-stastie-hertovi-chyba-superlicencia

Zaujímavé nepriame porovnanie PER/VER, BOT/HAM

1 lajk

Takto sa teda piloti nedaju porovnavat :grinning_face: To ako keby som napisal porovnaj HAM/ROS - ROS/MSC

vzdy su tam okolnosti timu, generacie vozidla a ine

2 lajkov

mna by zaujimalo ako novinari mozu vypustit taku blbost, ze nejaky tim ide nahradit jazdca jazdcom ktory nema platnu superlicenciu a ani ju do konca sezony nema sancu ziskat a s najvacsou pravdepodobnostou ju neziska ani na konci sezony kedze ako pozeram na jeho vysledky v f2 tak je na 12tom mieste a ak mu chyba 6 bodov tak by musel skoncit aspon na 8 mieste. jeho timovy kolega je na 9tom

Bottas nosic vody pre Luiho ideálna dvojka​:+1:

no ak má byť konkurencia ten americký drevák tak Bottas môže pokojne spávať

Je to len môj názor. V podstate ROS/HAM relatívne blízko seba. ROS/SCH , tam už bol Miško hlavne pre budovanie základov, po výkonnostnej stránke to nebolo ono… Opakujem, je to môj názor :slightly_smiling_face: