No, keby sme mali nejakeho korejskeho jazdca v F1, tak by Lewis mohol urobit niekomu radost aj po smrti toho psa…na gulas dobry.
pre vsetkych(vratane mna), sprostych co tunajsieho genia nikdy nechapu sa to pokusim nejako desifrovat:
Toto je vtipne preto, ze korejci zvykli jest psie maso, a vsetkych by zahrialo pri srdci keby Larbalestier uvaril svojho stareho a choreho buldoga, podobne ako sa v ich tradicnej kuchyni varili chovne zvierata.
Takže láska na první pohled, nebo se jedná o pracující holku?
UKND #pätnaskrat
No to nevim, rikam cizi neznamou
Je nutné aby boli na tomto webe komentáre pod článkami? Diskusia by mala slúžiť na konštruktívnu výmenu názorov, nie ako (ďalší) dôkaz toho, že existujú ľudia, ktorí nechápu význam slov “rešpekt” a “empatia”
Nebol by to genius, ak by nevedel opat viac ao ty, a neopravil ta, ze Korejci stale to psie maso jedia. Aj juzni aj severni. Kauza fasizmus opat.
Takže ak je to pre niekoho problém, že konzumuje niekoho, kto má emócie, či dokáže prejaviť k človeku náklonnosť, má možnosť vydať sa cestou vegánstva, či vegetariánstva. Je to každého slobodná vôľa.
Nie som psičkar, som tím mačka. Pes, mačka, škrečok pre človeka, ktorý to zviera má je to ako člen rodiny. A áno je ťažké rozhodnúť, že je čas ukončiť trápenie.
Ale toto čo sa spustilo okolo lujza…len to zase raz ukazuje aká je drama queen. Je smutné, ze po 13 rokoch prisiel o psa? Je. Ale toto sa už preháňa. Neviem si predstaviť ako sa zloží keď mu zomrie otec, mama, brat.
Táto doba je chorá. Zo smrti psa sa robí tragédia, ale to, že niekde bomby zabíjajú ľudí, deti je normalka
Lewis se z toho neslozil, to jini vcetne tebe, jses z toho cela splavena 🫤
Lewis smrt psika dokonale marketinguje na socialnych sietach, mas pravsu, ze zlozeny nevyzera ale do hlavy mu nevidime
Nemyslím si, že pro většinu lidí je to ok, ale máš tu kolegu co napsal, že by nechal viset Ukrajince, tak si od tohohle fora moc naděje nedělej
Ty chces aby te kuciii vzali sebou na WC podrzet jim tam ze nejste nic nez banda zasranejch sracu
Zahral som ti na strunku bobiku?
To ma taaaaak mrzi, asi o tom spravim prispevok na instagrame
Kdyz ty jako mistni fizl opakovane selhavas, nekdo vam ty faldy tady musi prohanet kdyz ses nechal zkorumpovat
Posli love a budes ok
To nevim co po me chces, bez si za mistnimi milovniky psu
Už len tvoj názor ma zaujima
Na môj vkus áno