Po smrti Roscoa posiela celý padok kondolencie. Zomrel v mojom náručí, napísal Lewis | Magazín F1 - F1online.sk

No keď pozerám na tvoju profilovku to skôr ty máš s niekým problém čo ti na Leclercovi tak vadí že ho tu fotkou zosmiešňujes? Najprv sa pozri na seba a potom tu moralizuj druhých…Mudrlant

Nie je ani iskrička nádeje na normálnu debatu.

1 Like

Jenom takový detail, vztah člověka a psa je mimořádný a není obrazem současné “změkčilé” doby. Konec konců, třeba zrovna Niki Lauda platil vždycky za člověka zcela nesentimentálního a hodně tvrdého, a takhle je popisovaný jeho vztah k psovi v knížce “Mé roky s Ferrari” z r. 1977:

Takže vůbec nic nového :smile: . A to fakt polidšťování zvířat nemám ráda… Ale pes je pes :smile: .

2 Likes

O mne to neni stevko, takze z coho mas najvacsi strach?

Tvoj titul najvacsieho skrachovanca na svete ti Lewis nezoberie, jemu stacia tie v F1

Mozes byt v klude

Je to o tebe Ďurko o tvoje posmesky.tak už tu nabudúce nemudruj

Kdo nechápe že pro mnohé je pes velmi blízkým členem rodiny, tak nechápe a je mu do toho houno :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes
3 Likes

Toho se svým miláčkem nejsem schopen :smile: Ten si nenechá ani uštípnout dráp, natož vyčistit zuby :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

ale na ta videa s tímhle si na youtubu musel narazit ne? :smiley: Nevím no, ten si necha libit vše asi. Cute. :smiley:

3 Likes

Pecka. Ten blažený výraz toho psa hovorí za všetko. Aj keď pravdou je, že na takú starostlivosť musel ten psík byť zvyknutý od šteňaťa. Ale bol krásny :+1:

2 Likes

Ano, tohle už jsem viděl, velmi uklidňující :smiley:

2 Likes

Našej Aire strihal nechty veterinár, ja som ju na stole “zaľahol” ale bolo to “o hubu”. Raz ho chňapla za ruku. Potom už dostávala košík. Ďalšia bitka, kým sme ho nasadili. Bolo s ňou veselo. Teraz chýba.

2 Likes

navyse psy maju sny, cize ich mozog spracuvava dojmy a vytvara kontext.
zvierata su komplikovanejsie nez sme si celu dobu mysleli.

Za vsetky priklady je gorila Koko, ktora sa naucila komunikovat pomocou symbolov a dokonca mala vlastneho kocura ako domaceho milacika. Ked kocur zomrel tak bola smutna ale po case si vypytala dalsiu macku.

3 Likes

Ja sa hlásim. Do rodiny s deťmi doporučujem jednoznačne psa. Samozrejme ak je to možné.

Ale aj pre ľudí na odpočinku je pes skvelý spoločník a prospieva mentálnej a fyzickej kondícii. To je preukázané.

4 Likes

Vlasto, to je Lewis, však to jako jeho fanda musíš znát…
Kdyby smutnil málo, tak je bezcitný blbec.
Když smutní moc, tak je buzna.
Když vyhrává, tak autem.
Když nevyhrává, tak je neschopný.
Když podporuje děti a jejich rozvoj, tak je populista a pokrytec.
Když nepodporuje, tak je nenažranej milionář.

6 Likes

Čiže, kto chce biť psa, palicu si nájde. No, čo už, veď sme ľudia.:weary:

1 Like

S tými snami u psíkov je to asi pravda, lebo Aira niekedy v spánku hýbala všetkými labkami, akoby bežala.

vrany si vedia urobit nastroj a dozivaju sa cez 50 rokov. Ked vrane ublizis tak si ta pamata roky.

3 Likes

Kam na to chodíš? Si ako encyklopédia. :+1: