Keď hovoríš o tej slušnosti tak sa do vysielačky opýtal či je v pohode ale nechápem prečo sa to zrazu rieši v roku 2025
Mmm, mmm, zajímavé, zajímavé.
Nevím proč tu řešíš Monzu, Sirovi se nic nestalo to jen Mergl z toho robil dramu, navíc Max dostal trest (který měl nějaký vliv, ne jak Sirův který stejně vyhrál). Sranda že nevzpomenou mnoho závodů kde nebýt svatozář tak by někdo umřít.
Nevím proč řešíte AD 21, Sirovi se nic nestalo, to jen jeho fanatici s toho dělají dramu, Masi dostal trest tak o nic nejde přece.
Aneb tvoje “myšlení”, které se takhle dá převést na všechno
Tak Sir hlavně 2 kola brečel že má poškozený auto, a až po 2 kolech se zeptal jestli je Max v pohodě. To ukazuje jaký je to dobrý člověk
Víc netřeba
Možno preto sa to rieši lebo to teraz niekto zase vytiahol?
Super spýtal sa do vysielačky, krásne gesto
Nebola žiadna prestrelka. Len vyjadril svoj názor na chorú gender ideológiu, že je to pod článkom o úprave pravidiel, lebo niektorých trápilo, že je tam párkrát zámeno “he”.
Teda doslovne, že tá gender úprava pravidiel bola zbytočná, lebo:
- Každý príčetný človek tým pravidlám rozumie aj keď je tam občas “he” v zmysle “driver”. Že tomu nerozumejú akurát takí ako naša jedna europoslankyňa.
- Aj tak sa nikdy žiadna žena na základe svojich výkonov do F1 nedostane, lebo je to fyzicky takmer nemožné, aby zvládali také preťaženia a sily ako muži. Príkladom môžu byť výkony jedinej ženy v F3, ktorá sa z fyzického hľadiska nedá ani porovnať s F1.
- Celá ženská formula je zbytočné pokrytecké vyhadzovanie peňazí, lebo to skoro nikto nepozerá a nikoho to nezaujíma a aj tak žiadna z nich nemá perspektívu presadiť sa v mužskej formuly vďaka výkonom.
Presne za toto Jos the Boss dostal ban. Dokonca tam tuším neboli ani žiadne vulgarizmy, len slovo .
Ale smejem sa ako sa Honzík tvári, že ho žiadny Jos nezaujíma, a pritom mu sám od seba lezie na profil a hneď tu o ňom píše.
Správne. Už sa tu mažú aj názory. To sme to dopracovali. Ale urážky, osobné útoky a hádky tu @Admin nerieši. Hlavne, že po názore napíše užívateľovi, že by mal “ubrať”.
Bude ďalší ban? Kritika admina sa tu tiež nesmie, za to už tiež jeden ban bol, keď si užívateľ dovolil vecne a slušne skritizovať nejaký článok.
Samotný incident nie je v ničom výnimočný – mierny kontakt. Mimoriadny bol Verstappenov náraz do bariér.
Mohli to komunikovať lepšie, ale chlapec odišiel po vlastných, vyšetrenia po náraze nie sú nič výnimočné. Že to nebolo vážne sa potvrdilo aj tým, že si ho v nemocnici nenechali ani na noc a o necelé 2 týždne bol opäť za volantom.
Čo sa týka vzťahu Mercedes - Hamilton mám presne opačný pocit: snažia sa udržiavať nadštandardné vzťahy. Nielen niekoľko rozlúčok, spomienkové jazdy v starých monopostoch, ale aj teraz po 1.1. keď už je oficiálne mimo, mu napr. blahoželali k narodeninám.
Mercedes sa pekne dištancuje od vplyvu a rétoriky Hamiltona. Nakoniec z nich bude ešte sympatický tím.
Tá snaha urovnať to s Maxom je neprehliadnuteľná. To bude kvikotu, keď ho náhodou podpíšu.
Preco by mal tu otazku obratit na doktora, ked ty sa tu ohanas ake mal chudacik Verstapen nasledky po nehode ?
Ved si za to moze sam, on zatocil do Hamiltona. Preco to umyselne urobil ? On pri jazdeni neuvazuje ? Alebo sa mu budu vsetci uhybat ? A ty tu pises nieco o mercedes fans a obhajujes jazdca ktory uz niekolko krat umyselne vrazil do supera ???
Ved ty si odpad spolocnosti preboha. Ako mozes prezentovat taketo dristy a sudit druhych, ked sam obhajujes jazdca ktory ma za svoju karieru toho viac na triku, ako vsetci ostatni dohromady.
A toto je tvoj novy ucet ? No s tymi pohlaviami a vobec to uvazovanie dnesnej doby, tak ako moslimovia siriaci sa ako mor v europe… je to smutne… za 10rokov tu europa uz nebude.
Urcite sa k tomu blizime… RB podla mna este tento rok zahviezdi a potom bude trapenie… ale to uz bude Verstapen v Mercedese, alebo mozno aj v McL…
Akurát, že Max to doktorom tajil. Vedel o tom Red Bull, ktorý to ale tajil tiež.
O problémoch Kubicu, Laudu, aj Strolla všetci vedeli.
Navyše Verstappen sám priznal, že zvažoval v Austine odstaviť auto – to nevyzerá, že by bol úplne v pohode.
Takže aby som to zhrnul: Red Bull chcel po Mercedese a Hamiltonovi, aby pomaly vytiahli čiernu vlajku, hoci sami pred FIA tvrdili, že Maxovi sa vlastne nič nestalo.
podla mna za prestrelku s @Unleash_the_lion vcera pod tymto clankom Od roku 2026 bude mať F1 aj prevádzkové pravidlá, z regúl zmizli mužské zámená | Magazín F1 - F1online.sk - #25 podľa helmutko ale diskuzia je uz zmazna.
Keby len moslimský mor v Európe. V dnešnej dobe je už aj sloboda slova problém. A to nehovorím o nezmysloch a la plochozemci, ale o slobodnom vyjadrení zdravého názoru na gender ideológiu ako sa to stalo s komentárom Jos the Boss.
Ale ten kvikot z výsledkov volieb v USA, Rakúsku atď je taký malý balzam na dušu. Ťažko im prekusnúť to, že ľudia, ktorí sa reálne stýkajú s rasizmom a islamizáciou v bežnom živote, tak majú riešenie tohto problému ako top prioritu a na základe toho volia politikov a strany.
Ale aká prestrelka? Veď tam nebol žiaden vulgarizmus ani vyslovene hádka a tú “prestrelku” začal práve @Unleash_the_lion , lebo nevedel prekusnúť vyššie citovaný názor. Jediné čo Boss písal je, že nech Unleash namiesto prázdnych útokov vyjadrí svoj názor.
isiel som von ked ste prave zacali a ked som sa vratil som sa tesil na skvelu cetbu a uz to bolo prec. Ani som Unlieashovi nestihol dat lajky.
Uvidíme či tento rok vôbec zahviezdia. Ak vyriešia svoje problémy, tak môžu byť v boji o titul, ale žiadnu dominanciu nečakám. Osobne si myslím, že McLaren začne sezónu na čele.
A čo sa týka 2026, tak situácia ohľadom Maxa bude veľmi zaujímavá. Či nakoniec ostane v RB alebo prestúpi do Astonu alebo Mercedesu. McLaren si nemyslím, že by ho lákal, keďže je to zákaznícky tím a s novými pravidlami majú továrenské tímy väčší predpoklad úspechu.
Tak asi si aj videl všetko. Tam boli dokopy asi 2 komentáre z každej strany. Útok od Unleasha, reakcia Bossa ze je to len prázdny osobný útok a nech Unleash vyjadrí svoj názor ak chce diskutovať, ďalší prázdny komentár od Unleasha a opäť to isté od Bossa. Nula vulgarizmov, nula urážok, nič. Ban za názor. Ale skôr si myslím, že to bolo za to, čo som citoval vyššie.
Neviem či admin volil Veroničku a sa ho to dotklo alebo je jediným fanúšikom ženskej formuly na svete.
Ty už máš zase účet? Nedokážeš zítra bez fóra?