Po psychickej stránke som na tom oveľa lepšie, hlási Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris vstúpil do novej sezóny tou správnou nohou. Aj keď v Číne sa v podstate celý víkend pozeral na chrbát Oscara Piastriho, McLaren si v Pohári konštruktérov vybudoval zdravý náskok a Lando sa ďalej vezie na vlne vynikajúceho výkonu v Austrálii. Po prvom víkende sa pýšil ako páv svojím novým sebavedomím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192862/po-psychickej-stranke-som-na-tom-ovela-lepsie-hlasi-norris

Neviem… ale pôsobí to na mňa tak, že Lando sa snaží v prvom rade presvedčiť sám seba o tom, že to sebavedomie a psychiku má lepšiu… ale či je to pravda si nie som istý. Videli sme len 2 súťažné víkendy a tých Landových chýb bolo celkom dosť. Jediný rozdiel oproti minulému roku je ten, že zatiaľ majú dominantné auto. To sa môže ale zmeniť a body, ktoré teraz stratí, môžu potom chýbať. Prípadne v súboji s Piastrim mu to potom môže chýbať… Zatiaľ neide do tuhého… Ak pôjde, potom sa uvidí, či je na tom lepšie než minulý rok…

2 Likes

2 vikendy, 2x kosenie travy + velke chyby v Q.

Zatial to na nejaku odolnejsiu psychiku nevyzera, snad sa zlepsi.