Po otázke o zákaze štartu Verstappenov pohár trpezlivosti pretiekol: To žartujete, však? | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen by po štvrtku v Spielbergu zrejme zhodnotil, že novinári majú až príliš veľa priestoru na kladenie zbytočných otázok. Keď už po niekoľkýkrát musel odpovedať na to, či sa chystá zmeniť svoj jazdecký štýl v dôsledku hroziaceho zákazu štartu, musel si neveriacky pretrieť oči.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204954/po-otazke-o-zakaze-startu-verstappenov-pohar-trpezlivosti-pretiekol-to-zartujete-vsak

Neuvěřitelné, novináři kladou dotazy :flushed:

Trocha trápne, keď niekoľkonásobnému majstrovi sveta hrozí za spôsob ako jazdí zákaz štartu. K tomuto mám jednú starú historku. Kamarát ako vodič nákladného vozidla jazdil po celej Európe, v Česku ho zastavila polícia pre spôsobenie nejakého priestupku. Vlastnil ešte starý ružový VP skladajúci sa z troch častí. Oprávnenia na vedenie boli označené razítkom. On mal prakticky všetky oprávnenia. A vedy ten český policajt povedal pamätnú vetu: “Jé tolik razítek a takovej blbej řidič”. :rofl:

To máš pravdu. Stáva sa to aj najlepším. Napríklad Zidanova hlavička a Materatzzi skončil na zemi. Občas sa situácia vymkne spod kontroly. No čo všetci sú to ľudia a nikto nie je neomylný.

Max by to mal zvládnuť človek vie, že minimálne polovicu bodov dostal nespravodlivo. Je to jazdec čo chce jazdiť a vyhrávať a nie politik a zákerák ako Russell.

Mozna to VER nevadi, nekdo je takovy.

Nemyslím si, že Zidane je ten vhodný príklad. Zidana považujem za jedneho z najférovejších športovcov a napokon nie je mi známe, že by niekto verbálne urazil Verstappenovu matku.

A predsa dal súperovi hentaký legendárny knockout. Každý je len človek a nikto nie je neomylný. Ani Zinedine ani Max ani nikto iný.

Tak určite. Nekto Ťa stále okopáva a nakoniec povie, že Tvoja matka je kuxva a Ty mu podáš ruku s tým, že nesúhlasíš, ale urobíš všetko pre to, aby mohol svoje názory šíriť naďalej. Že.

Vôbec neviem o čom píšeš. Teda odchádzam z tejto diskusie.

Vraví sa tomu kontext. Porovnávaš dva úplne rozdielne prípady.

1 Like

To je dobře, že odcházíš. On to napsal v úplně jiném kontextu a ty si to cíleně vytrhl z toho kontextu, aby si ho shodil🙄

1 Like

Neviete niekto, o čej matke píše Ronie? V článku o tom nebolo ani slovo. Nenapísal k tomu žiadny kontext. Od neho sa to zrejme nedozviem.

Už som tu. Ja som bol v tom, že ak spomínaš Zidana a Materazziho, tak aj vieš z čoho tá Zidanova hlavička do Materazziho vznikla. Predsa pre urážku Zidanovej matky od Materazziho. Ty si to fakt nevedel?

Nevedel díki za objasnenie.