Marko hlavne zariskoval teraz, ak sa uniku dopustil naozaj on. V tom pripade za svoj pripadny koniec moze akurat tak sam.
No uvidíme ako to dopadne. Každopádne si myslím, že by sa mali Thajci snažiť udržať všetkých troch, rokovať za zavretými dverami.
Každý tam má svoje páky, lebo každý z nich je dôležitý. Ale nechce sa mi veriť, že by bol Horner ochotný pustiť aj Maxa aj Neweyho.
Na jednej strane chápem, že si nárokuje moc a chce byť akcionárom, veď 20 rokov je šéfom, čo to drží pokope a po tejto sezóne bude pravdepodobne RB najúspešnejší tím za tých 20 rokov, ale aby si ho nechal takto celý rozpadnúť naraz mi príde moc.
Myslím si, že sa bude snažiť presvedčiť Maxa, aby aspoň 2026 skúsil v RB a keď budú zaostávať, tak môže ísť. Newey tak isto už nikde inde nestihne stavať auto pre 2026, takže ak ho chce stavať od nuly on, tak jedine v RB.
A možno fakt Horner obetuje jednu generáciu áut, celé to prebuduje, prečká pár rokov a potom sa vrátia na čelo.
No pravdu povediac mne to nejde do hlavy prečo by max odchadzal pred sezonou 25… To je proste blbosť… Ak odide marko ze ide aj on. Okej ale tak nech ide az od 26 niekde aj snim trebars… Neviem hmmm, je to tam evidentne drsné a som zvedavý ako to dopadne a ci sa daco dozvieme zo zákulisia (co asi nie)
Zatím jsme se dozvěděli, že jste tu kopali, jak v RBR se nic neděje a jak je tu na foru někdo zklamaný, neuplynulo ani 24h a sami v tomhle otočíte. Holt kluci, musíte sledovat F1 pořádně, ne jen přes wikipedii
Alonsovi dobré výkony neberu, ale především Situs by mohl ztlumit ty své oslavné fanfáry, jako kdyby nikdo Alonsovi nesahal ani po paty. A když už, tak přiznat nějaký kredit i Oconovi a nevytvářet dojem, že ho Alonso totálně smetl z trati. Technical issues měl ostatně i Ocon, v roce 2021 odstupoval třeba 3x.
Ad Red Bull, nedramatizoval bych to. To je právě to, co mi vadí na médiích. Určitá krize vztahů tam může být, ale tým na pokraji výbuchu je novinářský narativ, který stojí na pofidérních spekulacích, viz i dnešní titulek “soupeři si prý porcují Red Bull”, a také nadměrné četnosti příspěvků na toto téma. I to suspendování dané asistentky neznamená, že byla propuštěna, naopak, běží jí plat; sama zjevně, pokud mi něco neuniklo, nedala výpověď. Ta suspendace bude, domnívám se, reakcí na úniky důvěrné komunikace do médií - jak už jsem psal, každá korporace vnímá něco takového krajně negativně. A i Markova odpověď novináři, který se ho na to ptal, zněla, že “teoreticky” může být suspendován i on. Když už, seriózní novinařina by neměla předbíhat vývoj.
Raz si o tom všetkom snáď prečítame pohľady všetkých strán v knihe o Markovi, Hornerovi a nakoniec aj Maxovi.
Jsou to srdcari
Takový dojem nevytvářím, ale jsem rád že se po prvních 5 špatných závodech při návratu Alonso oklepal A o technických problémech v roce 2022 s tebou vážně nemá smysl ztrácet čas, Alonso jich měl tolik že jen háter může toto bagatelizovat. Z Ocona se stal spolehlivý průměrný jezdec, hvězdou není.
Nějak zapomněli že jsme si to o RedBullu všecičko vycucali z prstu
Ale tady Oconovi kredit nikdo nebre. Zase se tu jen dává do obrázku, jak Alo sotval porazil Ocona, a že není tak dobrý. Nevím, proč je snaha vytvářet takový obrázek, ale logicky se na to někdo ozve.
Co se týče technical issues, tak Ocon měl 3 a Alo 2 v 2021, takže ten rozdíl jednoho odstoupení sice může mrzet, ale není to tak velký, jako 2022, kdy Alo odstoupil, kvůli technical issues 6x a Ocon 2x, v tom vidím daleko větší rozdíl.
No s těma médiema souhlasím, ale vracím se k tomu, že takhle media v F1 fungují opravdu přes 20 let. RBR a Horner se vydali cestou strohého prohlošení a nechtěli nic jiného k tomu říct (na jednu stranu se to dá pochopit), ale zase si museli být vědomí, jak fungují média v F1 a co to může způsobit. V tomhle ohledu si myslím, že RBR a Horner měli vytvářet trochu “větší” plán skrze komunikaci do médii i s tím, co může následovat. Jinak tahle mediální mašinérie se nezastaví, dokud někdo z RBR nepřinese informaci, co se děje a razantně nevyvrátí spekulace, teda alespoň podle mě
no ale potom nemôžeš tvrdiť to isté ale inak, že v 2023 Sainz bol lepší ako Leclerc. Potom tvoja teória o tom, že Ocon nebol vyrovnaný Alovi nedáva zmysel.
Já jsem psal, že Sainz byl vyrovnaným pilotem Charlesovi loni a to byl
To isté aj Ocon po celú dobu pôsobenia Alo v Alpine, taktiež bol vyrovnaný a občas Alo aj nestíhal.
Dobře, když si to myslíš