Po Hornerovej asistentke môže byť suspendovaný aj Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

O tom nevím, neporazil ho Alonso hned při svým návratu? :smile: Jinak i 2022 je to přesvědčivé

1 Like

Jestli Helmut skončí, tak bude všechno jinak.

Lidem z RB neverim ani vetu, kdeze Marko v Mercedesu, nesmysl. Wolff jen vyuziva situace a prileva do ohne, to je jasny. VER do Mercedesu? Jeste vetsi hovadina.

Jj na hlavní zavody doprovodných sériích se těším, bude to dobra řežba :slightly_smiling_face:

Zase jsi doplantaný. Copak jsem porovnával Ocona s Alonsem?
Ale když si přeješ, tak Ocon porazil Alonsa a Gasly zase Ocona, takže je z nich nejlepší Gasly. :crazy_face:

2 Likes

Stále to šponujou, nakonec někdo z nich půjde z kola ven. A Horner zdá se to nebude. Teď tam jsou neskutečně horký hlavy. Jos se neudržel jako první :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

No nevím, po dnešku Ocon Gasly 2-0

Na Jose prislo jaro asi nejvice ze vsech.

Musíme počkat jak se vše v RB vyvrbí.
Myslím, že nakonec bude stěžejní osobou Adrian. Podle něj se rozhodne kdo všechno vyletí a jaký měr RB nabere.

Sezóna teprve začíná.

Kdyby tam nebyl, muzou s tim svym bulvarnim cirkusem nekam.

Já osobně ho beru jako nejdůležitější osobu celého RB. A nezapomínám ani na Hondu. S Renaultem by si tak nevyskakovali i když i s Renaultem mají čtyři tituly.

Jak jeli za SC a Kimi se ptal, co to Durksen dělá…
A inženýr se zeptal: “co dělá?”… a on s tou nevinnou radostí úplně: “pouští mě” s tím jeho přízvukem a prostě mu to tam seknul… a inženýr úplně ne ne, to nemůžeš…

Tak to mi úplně vykouzlilo úsměv na tváři. :smiley:

1 Like

Jasne ze je to o Neweym. Jinak sama tluc huba.

Kimi se tam postupně otrkává, musí se naučit hlavně ty pneu a bude dobrej

1 Like

To je jasný. To má nalajnované od motokár. Jen si musí zvyknout. :slight_smile:
Fakt to předjetí na Pepého bylo moc krásný. Úplná pecka.

1 Like

RB je silný tým a obejde se i bez Helmuta, Hornera i bez Emila.

To nevime, odchazim do vecnych lovist.

Nebojí se toho, na Bearmana v Bahrajnu to byl nadhernej overtake, neboj sleduju Kimiho i za tebe :slightly_smiling_face:

Budeš muset. Zítra mám jiné plány. Neuvidím nic a nejspíš nestihnu ani F1.
V F1 o nic nepřijdu, ale to ostatní mě mrzí. :confused: