O tom nevím, neporazil ho Alonso hned při svým návratu? Jinak i 2022 je to přesvědčivé
Jestli Helmut skončí, tak bude všechno jinak.
Lidem z RB neverim ani vetu, kdeze Marko v Mercedesu, nesmysl. Wolff jen vyuziva situace a prileva do ohne, to je jasny. VER do Mercedesu? Jeste vetsi hovadina.
Jj na hlavní zavody doprovodných sériích se těším, bude to dobra řežba
Zase jsi doplantaný. Copak jsem porovnával Ocona s Alonsem?
Ale když si přeješ, tak Ocon porazil Alonsa a Gasly zase Ocona, takže je z nich nejlepší Gasly.
Stále to šponujou, nakonec někdo z nich půjde z kola ven. A Horner zdá se to nebude. Teď tam jsou neskutečně horký hlavy. Jos se neudržel jako první
No nevím, po dnešku Ocon Gasly 2-0
Na Jose prislo jaro asi nejvice ze vsech.
Musíme počkat jak se vše v RB vyvrbí.
Myslím, že nakonec bude stěžejní osobou Adrian. Podle něj se rozhodne kdo všechno vyletí a jaký měr RB nabere.
Sezóna teprve začíná.
Kdyby tam nebyl, muzou s tim svym bulvarnim cirkusem nekam.
Já osobně ho beru jako nejdůležitější osobu celého RB. A nezapomínám ani na Hondu. S Renaultem by si tak nevyskakovali i když i s Renaultem mají čtyři tituly.
Jak jeli za SC a Kimi se ptal, co to Durksen dělá…
A inženýr se zeptal: “co dělá?”… a on s tou nevinnou radostí úplně: “pouští mě” s tím jeho přízvukem a prostě mu to tam seknul… a inženýr úplně ne ne, to nemůžeš…
Tak to mi úplně vykouzlilo úsměv na tváři.
Jasne ze je to o Neweym. Jinak sama tluc huba.
Kimi se tam postupně otrkává, musí se naučit hlavně ty pneu a bude dobrej
To je jasný. To má nalajnované od motokár. Jen si musí zvyknout.
Fakt to předjetí na Pepého bylo moc krásný. Úplná pecka.
RB je silný tým a obejde se i bez Helmuta, Hornera i bez Emila.
Nebojí se toho, na Bearmana v Bahrajnu to byl nadhernej overtake, neboj sleduju Kimiho i za tebe
Budeš muset. Zítra mám jiné plány. Neuvidím nic a nejspíš nestihnu ani F1.
V F1 o nic nepřijdu, ale to ostatní mě mrzí.