Astonu by k donošení auta nepomohla ani třetí světová.
Však už jsem ti to psal. Kdyby se jelo v té oblasti, tak bych chápal obavy.
Jede se úplně jinde, proto se ptám na detaily jak moc velké problémy to týmum způsobuje. A zatím to teda na mě nepůsobí, že by to byly problémy ohrožující konání GP. Zase nemůžete být tak utlocitní, chlapci.
to co se děje ve světě, to je minimálně na odsunutí 2 prvních velkých cen. Teda pokud máš srdce. Jesltli se ale potřebuješ dívat jak jezdí autíčka dokola i tak, ok no.
Dejve, tak si to vem už jen z logistickýho hlediska, jestli i to jer nad tvoje pochopení, tak tady nepomůže ani svěcená
Chceš se raději dívat jak tam padají bomby, než se kochat závoděním?
Nechci se kochat závoděním, s vědomím že někde padají bomby. Prostě odsun 2 velkých cen.
![]()
Zajímavé, že bomby na Ukrajině Ti-Vám nevadí a chcete jich ještě více.
Bomby na Ukrajině mi nevadí jo? Co to meleš zase? To jsem rady psal opakovaně ať se ta ruská sebranka sebere a vypadne z Ukrajiny.
Ty jsi fakt mimo jak hlemutko.
Proto se ptám na detaily. Ale to se točíme v kruhu.
@spineIesssheep To už je pak na vkusu každého soudruha, jestli se bude dívat.
Ale něco mě říká, že GP se z morálních důvodů odkládat nebude.
Tak dokaž, že jsi chtěl zastavit závody kvůli válce na Ukrajině. Hlavně ten Váš zdejší dvorní kašpárek byl přímo protagonistou téhle nesmyslné války.
Tak tady se to přimo dotýká i F1, však ti to tu Hell psal. Nevím jakýho dvorního kašparka myslíš.
Nevím zda si to pamatuji dobře, možná někdo potvrdí, ale FIA myslím řekla jak přišel Covid, že kdyby nějaký tým se nemohl zúčastnit tak by se nejelo, nebo nepočítalo by se to. Pamatuje si to někdo? ![]()
Ve státech kde chtějí válčit, tak tam F1 nemá co dělat a měli by jejích závody okamžitě zrušit jako v JAR.
Letecké trasy do Austrálie jsou i mimo dálný východ.
Uplně si to nevybavuji, ale je jasný, že pokud by se nějaká taková situace dotkla výrazně byť jednoho týmu, tak by se to mělo zrušit.
Jo to se řešilo ale zase, asi neobstojí argumentace, že se tým nemůže zúčastnit GP, protože má zaseknuté dva díly a 5 mechaniků kdesi.
Motor a převodovku…a palivo.
Takže zrušit. ![]()
Nechal bych to na hlavách pomazaných, ono to dobře dopadne. ![]()
Ferrari zásobuje Haas s Cadillacem, takže musí mít v zásobě mnohem více dílů, takže tady se jedná pouze o výmluvu zelených, protože Aston je nepojízdný krám.
Zase bych zeleným chlapcům nevnucoval nějakou myšlenku, třeba jim je fakt líto těch lidí tam.
Všichni by měli složit zbraně a žít v míru. A rozhodně každý agresor na cizím území vypadnout.