Ať odsunou první dva závody
Zrušit válku, né závody.
Aramco nedodá Astonu palivo, no co
![]()
To je jenom dobře a prospěšné pro celou F1. Snad se FIA toho ECO nesmyslu zbaví, když má tak jedinečnou příležitost a vrátí se k palivu z loňska.
Nas rat, už se přeci těšíme na novou sezonu ![]()
pekne historicke statistiky ale inak totalne od veci ked potrebujes mokry asfalt
prestan pouzivat AI aby si ohuril aky si rozhladeny, o meteorologii toho viem naozaj dost.
Dakujem, toto je odpoved na moju otazku, ktora dava zmysel a nie divne meteorologicke nezmysly co sem dal @D.COULTHARD
Jo odsunul bych start sezony. Tohle nevypadá dobře.
Jasně Dejve, co o to, že tam jde o lidský životy, ty se potřebuješ dívat na formule
Teď tomu nerozumím, chápu debatu nad závody v Bahrajnu, Saudské atd. ale Austrálie?
Dobře, můžou být nějaké dílčí problémy v logistice, ale jede se už za pár dní, to už musí být přeci dávno v běhu a většina věcí už letí ne?
Postoval jsem to tu včera, část týmu Ferrari je zaseknutá v Dauhá včetně vybavení a neví se, kdy je od tam vůbec pustí
Kolik lidí, jaké mají postavení/důležitost?
Dejve nech toho, toto už je trapný, k čemu ti je postavení v teamu, když část monopostu ti visí v Dauhá?
Na druhej strane mate sancu, ze Alonso neskonci horsie ako dvadsiaty.
Zelená trojka chce pouze více času pro nedonošený Aston. Nic jiné je nezajímá.
No ptám se na detaily, protože to zatím vypadá na dílčí problémy.
Zatím to nevypadá na takové problémy, aby se rušila GP. To by se muselo dít trochu něco jiného.
Tak Ferdo tebe nezajímají očividně události ve světě a utrpení lidí případně jejich problémy a za vším vidíš nás tři, ti dobře jeblo v palici
Já jsem tady psal, že by měli zrušit válku, né závody, blbečku.
Co by sis představoval? 3 světvou?
my víme co jsi zač, nemusíš se furt představovat.