Okorenit zavody chce hlavne FIA, nie vyrobca pneu. Oni su len dodavatelia a co si kto objedna to dodaju.
A neviem preco sa stale spomina o nudnej VC, aj Eisele to stale musi spomenut ze ak sme si mysleli, ze tato VC bude nuda a pod. Ved ten koho F1 nebavi, nepride to sledovat aj ked tam budu tancovat stripterky. Bud si fanusik, alebo nie a tym to hasne. FIA sa zbytocne snazi robit nieco pre vacsiu sledovanost.
Ja netvrdim, ze vyraba ako ma. Ja tvrdim, ze pri kazdom obchode je vyrobca a objednavatel. A vyrobca vzdy plni potreby zakaznika.
F1 je strop geniality v motorsporte nie ? Takze oni nikdy nmozu presne vediet, kto ako dokaze tie monoposty vyladit… Taky alpin je pomaly, ale uz viac krat nas Ocon presvedcil o tom, ze dokaze na zltej sade zajazdit dlhsie, ako osatni na bielej. Ale na casoch to uz poznat. Cize cas straveny an jednej sade neni podstatny, ale casy na jedno kolo a dalsich 30.
A ty vies, ake maju medzi sebou poziadavky/zmluvu a ine drobnosti vsak ? Ak by boli s nimi nespokojni, urcite maju nejake dodatky v miliardovej zmluve o ukonceni spoluprace a zaujemcovia by sa urcite nasli na nahradu Pirelli.