Pilotka McLarenu „lajkla“ príspevok, ktorý označil Strolla za „autistu“. Teraz sa kajá | Magazín F1 - F1online.sk

Dávajte si pozor, koho a čo „lajkujete“ na sociálnych sieťach. Pokým ste „bežný smrteľník“, môže vám to byť jedno, ale ak zastupujete tím Formuly 1, rozhodne si musíte dávať pozor, na čo všetko reagujete. Dnes to už vie aj pilotka McLarenu Bianca Bustamanteová.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138962/pilotka-mclarenu-lajkla-prispevok-ktory-oznacil-strolla-za-autistu-teraz-sa-kaja

omg nie, neberte mi Biancu, necancelujte ludi :frowning:

to je zas prd v nocniku. Lajk znamena, ze clovek suhlasi s napisanym. Stroll je tam koli peniazom, keby sa volal akokolvek inak, uz tam nieje. Za autistu ho oznacil autor prispevku a nie autor lajku. Slecna ma pravdu, treba jej dat auto nech sa ukaze. Minule som to pisal, kludne 3tie auto pre baby a kratky 100km zavod pred velkym chlapskym zavodom.

Prichádza doba, keď sa budú ľudia ospravedlňovať aj za to, že sa narodili.

Uhorková sezóna je jedna vec, ale táto stránka má jednoznačne na viac než publikovanie takýchto hovadín.

nemá, už dávno nemá…

Lidé mají zodpovědnost za svoje chování :stuck_out_tongue:

Jaj, jsem pogooglil a pěkně se na ní kouká. Tu bych taky podpořil :grin:

Stroll kludne moze byt na skale autizmu a nic na tom nie je. A urcite netreba oznacovat autistov za “chorych”.

1 Like

image

1 Like

Verstappen taky nese znaky autismu, kdyz budu brat v potaz tzv. spectrum, nebo vnejsi znaky, nemluvim o Kimim nicmene timto pohrdam, pokud bychom byli vsichni v norme nebylo by ani umeni ani rozvoj, normalni lide se totiz vezou na vlne nenormalnich.

Dneska je dokonce v mode oznacovat se za autistu, obdoba homousstvi, jen abych zaujal.

Je rozdiel medzi autistom čo za to nemôže ako sa narodil a ■■■■■■■■■ ktorý vznikol z komplexov ako ty no.

1 Like

Je vtipné, že celý ten rozruch je kvôli tomu jednému slovu “autista” a ona sa k tomu vyjadrovala na štyl toho, že nechce diskriminovať postihnutých atď.

Podľa mňa je trošku viac na pováženie, že niekto, kto chce byť profesionálnym jazdcom, verejne na internete lajkuje príspevky znevažujúce iných jazdcov (Ano, lajkla ich viacero, takže nemôže povedať, že to bolo omylom. Problém bol však iba s tymto na základe toho autizmu.). Samozrejme každý si môže myslieť čo chce, ale prezentovať to takto na verejnosti mi od človeka od fachu príde celkom amatérske, autizmus neautizmus.

1 Like

Tak nebo tak, mela by makat na trenazeru a v posilovne na krku, ne lajkovat pochybne clanky jen aby se o me psalo, kdyz se trochu nudim :bikini: :thong_sandal: