Piloti Racing Bulls sa v poslednom kole pretláčali. Prehnal som to, pripustil Hadjar | Magazín F1 - F1online.sk

V poslednom kole Veľkej ceny Sao Paula si muselo vedenie Racing Bulls na boxovom múriku od nervov trhať vlasy. Isack Hadjar totiž útočil na Liama Lawsona, no ich vzájomný súboj neprebehol celkom čisto. V prvej zákrute došlo ku kontaktu koleso na koleso a obaja mali šťastie, že videli šachovnicovú vlajku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219181/piloti-racing-bulls-sa-v-poslednom-kole-pretlacali-prehnal-som-to-pripustil-hadjar

Právě tohle mají fanoušci rádi, proto prosím o repete. :slightly_smiling_face:

1 Like

Fanoušci mají rádi, když se najíždí do soupeřů nebo týmový chce kolegů?

1 Like

Myslím, že bude hodně velké procento fanoušků F1, které zajímají především havárie.

okrem teba kto este?

Jiskření samozřejmě zbožňuji, ale když do cíle nedojedou všechny vozy, tak se cítím ochuzený.

Já tedy nevím, ale HAD se dostal dopředu a začal točit naprosto standardně do zatáčky. A LAW jel rovně a nabral ho na zadní kolo.

Ani jsem nezaznamenala, že se tam kluci poškorpili. Hlavně Lawsonovi jde o hodně, nemůže se nechat jen tak odstrkovat. A nakonec on a snad Hulk to dali na jednu zastávku, takže to šlo, ale vepředu to neriskli.

Televize to myslím nevysílala. Alespoň já něco četl na titulcích, ale neviděl.

Nevím. Trochu jsem u závodu pracovala, tím soustředění nutně utrpělo…

Já titulky moc nečtu. Zahlíd jsem to náhodou. Nejspíše proto, že jsem sledoval jestli Gasly udrží desáté místo.

No a udržel, takže fajn, ne? Dělá co může, snad to bude příští rok aspoň trochu lepší. Nebo se mu třeba pootevřou lepší dveře.

1 Like

Jeden ve sprintu a druhý v závodě. Přiznám se, že jsem nepočítal ani s jedním. Vlastně jsem byl hodně překvapený jak mu to po celý víkend jelo. Těžké tratě a podmínky Gaslymu sedí. Na pohodlných tratích zase bude bez šance na slušný výsledek.

1 Like

pozeral som to viac krát a aj spomalene. Lawsom pred dotykom kolies dával viac volant na pravo k Hadjarovi . Je to riadny smrad ten Lawson, a k ničomu sa neprizná, za to druhý to berie na seba…

Moja žena napríklad. :smiley:

F1 ju zaujíma len štart, či sa niečo zomelie. Hokej len keď je bitka. Atď. :sweat_smile:

A myslím si, že takých fanúšikov bude dosť. Nikto nikomu nepraje nehodu, ale kolízie sú jedna z divácky najatraktívnejších vecí na F1. Pozri sa len aké diskusie vyvolal Piastriho ťukanec do Antonelliho. :slight_smile:

2 Likes