Piloti Racing Bulls leteli zo Spa nízkonákladovkou. Lindblad naštval spolucestujúcu | Magazín F1 - F1online.sk

Najznámejší piloti Formuly 1 zvyknú do dejiska veľkej ceny a z neho letieť súkromnými tryskáčmi. Piloti Racing Bulls Liam Lawson a Arvid Lindblad však ešte nie sú takí bohatí, preto zo Spa-Francorchamps leteli nízkonákladovkou ako bežní smrteľníci. Let však nemal celkom hladký priebeh, prezradil Lindblad.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240546/piloti-racing-bulls-leteli-zo-spa-nizkonakladovkou-lindblad-nastval-spolucestujucu

o com je tato “pikoska” ? Na letenke nieje napisane cislo sedadla, ktore mam pridelene? Takze ak ma pani XY a ja ma ABC, tak ja si sadnem na ABC, pani na XY, kde tu je problem? Inak zavodnici si musia platit lietadlo sami? To vazne?

1 lajk

To je hezké, že spolu mají dobrý vztah, samozřejmě věřím v upřímnost podobných prohlášení :smile: . Jenom nevím, jestli bude v případě vítězství Tsolova v F2 (který tím musí skončit a posunout se jinam) v Racing Bulls místo pro všechny tři… Arvidovi držím palce, to je jasné!

teta asi bola klasicka Keren, co ju vsetko vytoci a na vsetko gula ocami, tak ju radsej nechceli mat medzi sebou. mudra volba, asi necestuju prvykrat :slight_smile:

2 lajkov

Je známo že jezdci RB2 maj v F1 nejnižší platy, ale že si k tomu platěj lety na závody sami, to docela teda čumím :distorted_face:

2 lajkov

Ty ten sport dělají skutečně pro radost, tví kolegové by měli být nadšení :grin:

Však je to tvoje vina, platíš málo, pak si musí chudáci platit nizkonákladovky. :roll_eyes:

1 lajk

Si jim málo zaplatil no. Měl bys přidat, jinak bude Max za chvíli o chlebu a vodě

1 lajk