Piloti potvrdili, že Red Bull nasadí v Austine vylepšený balík | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 má za sebou dlhú prestávku. Letná pauza je najdôležitejším predelom sezóny a po jej skončení očakávame, že sa aspoň trochu zmení rozloženie síl. Neoficiálna jesenná prestávka by však tým pádom mala byť ešte dôležitejšia, keďže v posledných troch týždňoch sa síce nejazdilo, ale továrne zostali otvorené. Red Bull už potvrdil, že v Austine bude mať k dispozícii nové diely.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174672/piloti-potvrdili-ze-red-bull-nasadi-v-austine-vylepseny-balik

Good luck, bude to tezky…

Tak snáď tie vylepšenia nezafungujú. Nieže som bol neprajný, len chcem čo najviac dramatický záver sezóny. Ale hlavne, naďalej sa pozerať na Maxa, ako sa aj sa horším autom dokáže držať tak vysoko.

horší znamená druhý nejrychlejší se ztrátou do 0.3s na prvního? :smiley:

Boli aj GP, kde mal RedBull TOP3 auto a Max to vytiahol na bedňu. Napríklad Veľká Británia.

1 Like

Sranda, že výkonnosť auta RB vždy hodnotíš podľa výkonnosti Maxa, ale výkonnosť auta AM hodnotíš podľa výkonnosti Strolla.

V preklade - v RB je to vždy dobré auto, v AM je to slabé auto, ale intergalaktický Alonso. :clown_face:

Pritom v RB sa v posledných rokoch vymenili vedľa Maxa traja piloti a v ich rukách to bolo vždy zlé a nestabilné auto, takže na mieste by bolo skôr RB hodnotiť podľa druhého pilota. :slight_smile:

Ano, měl top3 (což furt neberu, jako katastrofu, když je rozdíl od 0.4s rozdíl v Q pace a v race pace do 0.3s mezi top3).

Po tech trech tydnech pustu mi je uprimne fuk jake vylepseni kdo mit bude/nebude … hlavne at uz zase jezdi :sunglasses:

1 Like

Něco už je vidět u Haasu

2 Likes

Dnes jsem se zkoušel naladit na F1 vlnu.
Poslouchal jsem.

Trochu jsou přeboostění, ale doporučuji.

3 Likes

Záleží podľa mňa. Verstappen vie a bude vedieť z toho Red Bullu žmýkať maximálny výkon. Má tú superschopnosť, ktorá sa často pripisuje práve Alonsovi. A myslím si, že Norris práve tú schopnosť nemá a z toho McLarenu nevie vždy dostať maximum. Respektíve Norris už narazil na akýsi strop, ktorý on sám už nebude vedieť posunúť. Piastri je nekonzistentný. Autá Ferrari a Mercedesu sú zase rýchle podľa typológii trate.

Ale ak aj by sme uznali, že ten rozdiel je taký ako píšeš, tak je to práve Verstappen, ktorý svojimi jazdeckými schopnosťami dokáže tento nedostatok minamalizovať. Preto som aj napísal, že nech tie vylepšenia RB nezafungujú. Chcem vidieť toho najlepšieho Maxa, ktorý bude riskovať a pôjde úplnú hranu, pretože ho Norris bude postupne sťahovať a vo výkonnosti auta bude mať veľký náskok.

Zatím nic moc.
Měsíc pauza a fotek minimum.

1 Like