Piloti môžu slobodne kritizovať tím, tvrdí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari má za sebou ďalší ťažký rok. Nie prvý raz za posledné obdobie môžeme tvrdiť, že to bola jedna z najťažších sezón za dlhú dobu. Vedenie Scuderie pritom neraz prilialo olej do ohňa, najmä výroky prezidenta Ferrari Johna Elkanna na adresu jazdcov ešte prehĺbili frustráciu početného zástupu tifosi. Piloti sa do značnej miery snažili zostať pozitívni a ak niekoho kritizovali, tak zväčša samých seba.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223533/piloti-mozu-slobodne-kritizovat-tim-tvrdi-vasseur

Jojo, nemusej se bát následků, to je jasný :smile: :+1:

1 Like

Ja by som vyhodil neschopneho Leclerca a Hamiltona. Zobral by som Maxoša a ten by vsetkym ukazal ako sa jazdi na dvoch Ferrari naraz. Ten je lepsi ako Chuck Noris. :sweat_smile:

A najlepsie na tom je ze ani inzinierov netreba Maxo dokaze vsetko sam. Takze win win.

No, urcite by bol stokrat lepsia volba, ako Hamilton.

1 Like

Presne tak to uz aj Olie zajazdi.lepsie ako suflikant Lui
Vo Ferrari uz davno olutovali nakup storocia :joy:

Mozno by ho Perez s Cunodom zjazdil uz davno, keby mali rovnako kvalitny monopost. To viac Stroll ohrozil ALonsa, ako Perez Verstapena a to je Perez rozhodne lepsi jazdec, ako Stroll.
Takze tu prosim ta nevytahuj dristy, ako by Verstapen zajazdil v inom time, kde by sa dostal uplne do ineho monopostu a proti kolegovi, ktory je tam uz roky.
Leclerc aj Norris by ho prevalcovali vo Ferrari a Mclarene.

Fernando Alonso pre DAZN: “Všetci vieme, že Max je na inej úrovni. Je to generačný talent, zatiaľ čo ostatní sú veľmi dobrí jazdci.”

ty sa musis v noci pocikavat ked ta MAX tak strasi :joy:

Prehral titul s Landom a to bol Rb rychlejsi :smiley:

Spociaj si vo svojich komentoch svojho Luiho a nebude ti stacit displej na kalkulacke, amater :joy:
A uz mi nepis, bez sa vtierat druhym :wave:

skus este raz a pozorne precitat co napisal alonso.kludne citaj pomaly mas cas urcite to pochopis ale Lando tam nie je spomenuty.