Piloti majú medzi sebou donášača. Podľa Norrisa sa na nové pravidlá sťažuje 20 z nich | Magazín F1 - F1online.sk

V padoku sa po piatku rozbehla menšia pátracia akcia. Ukázalo sa totiž, že medzi pilotmi sa nachádza čierna ovca. Do médií má vynášať informácie o tom, čo sa preberá na stretnutí jazdcov s FIA. Jej totožnosť nebola verejnosti odhalená, no aj vďaka nej sme sa dozvedeli zaujímavé skutočnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228432/piloti-maju-medzi-sebou-donasaca-podla-norrisa-sa-na-nove-pravidla-stazuje-20-z-nich

Ked uz sa dnes kazdy ohana bezpecnostou, tak nech mi niekto vysvetli, ako moze henten superclipping, kde dochadza k prepadu o 60km/h na rovinke, ze to nie je nebezpecne

1 lajk

… a co uniklo ven? Že si stěžovali jezdci? No a co? :thinking:

1 lajk

No ja som zvedavý ako bude zajtra vyzerať predbiehanie sa cítim ako úplne nový fanúšik

Predbiehanie bude vyzerať ako obiehanie na diaľnici. V strede rovinky. Komu skôr dôjde šťava, tak bude predbehnutý.

Zbohom krásne neskoré brzdy a napínavé súboje v zákrutách.

3 lajkov

Cele aktivne aero je uplna s​racka. Pretoze motory su uplna s​racka tak sa to snazili prekryt dalsou s​rackou. Teraz su tam dve s​racky na sebe a budeme sa bavit, ktora viacej smrdi…

4 lajkov

FIA premenila F1 v prach. Nie je to o pretekaní, ale o dobíjaní bateriek.A nie je to ani o dákom donášačovi. Je to len o tom, že ako sa vyjadril Max, urobili z F1 formulu E na steroidoch. Do toho sa vložil Mercedes, ktorého motory ani neodpovedajú tým novým pravidlám. Celé zlé.

1 lajk