Piloti F1 chvália nový film. Je dosť hollywoodsky a bude sa páčiť najmä ľuďom, ktorí F1 nesledujú | Magazín F1 - F1online.sk

Piloti, ich priateľky a šéfovia tímov sa v stredu večer stali jednými z úplne prvých ľudí, ktorí videli pripravovaný film s názvom F1. Z neho sa stala ústredná téma mediálneho dňa pred Veľkou cenou Monaka. Čo sme sa o filme dozvedeli a aký bude? Najčastejšie sa spomínal prívlastok “hollywoodsky”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200686/piloti-f1-chvalia-novy-film-je-dost-hollywoodsky-a-bude-sa-pacit-najma-ludom-ktori-f1-nesleduju

Tak jsem se konecne docetl proc nedorazil Max a Lance :

Lance pry boural na ceste do kina a Maxe nastvalo, ze nepozvali Franze Hermanna 69 :wink:

2 Likes

Nikde ani zminka od Kimiho. :frowning: To je ale nahoda… Asi se to nehodilo do kramu. :confused:

Nechme se prekvapit, nejlepsi je si udelat vlastni nazor po shlednuti celeho filmu . Me se vsak libi , jak poradou pisou :, film super , asi se to fanouskum tak libit nebude ( jako by bylo tezke udelat film jak pro fandy tak i pro novacky ve svete F1) , je to takove Holywoodske ( to znamena nerealne a zbytecne kycovite? ) … nu coz … ufidime rekl slepy . :sunglasses:

Pamätám keď sa piloti CART v rámci podobného promo čerstvo vyjadrovali k filmu Driven slovami ako “zábavný” - ako sa ukázalo, bol to eufemizmus pre “hovadina”. :slight_smile: V tomto prípade ale mám vyššie očakávania.

1 Like

Ono, už len podľa toho traileru, je tak na 80% jasné, že toto sa črtá byť len Driven v novom kabáte, s fasa zábermi upravených F2 monopostov, to bude podľa mňa pasia pre oči, ale od príbehu a hlavne scenáru by som úprimne nečakal nejaké zázraky, bude to taká blockbuster “kravinka” po hollywoodsky :smiley: :slight_smile: .
Aspoň mne to pripadá, akoby človek zobral Driven a len dostal povolenie od F1ky, aby mohol použiť, čo najviac “backpassu” aby to pôsobilo “vierohodne”, ale pritom to bude taká istá gýčovitá kravina, ako bol film so Slyom. :slight_smile:

1 Like

najvacsie klise v zavodnych filmoch je, ked sa jazdec vzadu zrazu ROZHODNE ist rychlejsie.

vyzera to, ze sa tomu nevyhneme ani tu. akoby to pri takejto produkcii bolo nutne. tajne som dufal, ze takyto film si bude robit srandu z toho, ked niekto dvadsiaty piaty krat preraduje hore aby bol rychlejsi, aj lewis sa tak vyjadroval, ale asi to novi fanusikovia skratka ocakavaju.

1 Like

Fajn takze pribudnu dalsi fanuskovia, vzrastu ceny listkov na tratiach, v Madarsku sa uz nebude mozne pohnut od toho mnozstva ludi. Skvele liberty, len tak dalej, roztocili ste to vyborne, zisky su enormne. Ale co fanuskovia ? Kaslat na nich.

Som si isty ze nam, co F1 sledujeme pravdepodobne z toho spravneho uhla sa to bud nebude pacit, alebo asi v mojom pripade to tak bude sa budem divit minimalne nad naivnostou scenara. Ocakavam čaj vyvareny z pouzitych vyschnutych sackov Drive to s…, predvidatelny pribeh o boji dobra so zlom, o tom ako ten kto nemal vyhrat vyhrá, nic nove, nic ma neprekvapi, akurat sa utvrdim v tom, ze som uz videl prakticky vsetko a nie je uz o com tocit …

3 Likes