Piero Ferrari označil Leclerca za „istotu“ Ferrari: Je pre nás nenahraditeľný | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc vstupuje do svojej ôsmej sezóny s Ferrari. Za dlhé roky však s tímom z Maranella pozbieral iba osem víťazstiev. To je vzhľadom na štandardy Scuderie dosť nízke číslo. Fanúšikovia i najvyššie vedenie spoločnosti sa zhodujú, že dôvodom je kvalita vybavenia, nie jazdcove výkony.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227631/piero-ferrari-oznacil-leclerca-za-istotu-ferrari-je-pre-nas-nenahraditelny

Piero Charlesa vždy podporoval a mal o ňom veľmi vysokú mienku. Tento rok bude na vrchole svojich síl. Ak bude SF26 konkurencieschopné, verím, že Charles si poradí s kýmkoľvek.

2 lajkov

A co Lui?s nim uz asi moc nepočítajú

Není důvod, aby Charles nebojoval o titul, bude-li mít dobré auto. Lewise nepodceňuju, ale aby byl lepší než Charles už by bylo spíš překvapení. Už toho dost hraje proti němu.

Lewis je 7 násobný majster sveta a ano človek by ho nemal podceňovať, ale od roku 2022 ma nič nepresvedčilo, že má stále na to. Myslím, že finale 2021 ho dosť zlomilo a odvtedy už to nie je to pravé orechové. Zase pre mňa je Ferrari = Charles a ten druhý pilot ide stranou, od Vettla, cez Sainza až teraz po Lewisa. Takže preto toho druhého nijak zvlášť neberiem :winking_face_with_tongue:

Věk se nedá zastavit, k tomu už může přijít problém s motivací, taky změny už se obecně hůř vstřebávají… Tím nechci říct, že nemůžeme být překvapení :smile: . Ale Charles je výborný jezdec a jeden z největších talentů generace, kdo jiný by měl mít na titul. Chce to jen to auto :woman_shrugging: .

1 lajk

No uvidíme. Už sa na to teším, ale fakt dúfam, že sa nebudeme musieť pozerať na dominanciou toho nemeckého hnusu na čele s pre mňa otrasným Russellom prípadne tým deckom.

Ako každý rok, aj tento rok fandím FERRARI a verím, že sezóna 2026 je tá, v ktorej Ferrari má šancu na titul. Mslím, že CHLE a aj LH pre to urobia maximum … :slight_smile: :+1:

1 lajk

počítame, nové auta mu kludne mozu sadnut

to sme tu uz poculi a ze mu v mercedese chybala motivacia ved uvidime skor uz nema partaka nosica vody a nema o 80k silnejsi motor.

2 lajkov

Pre Ferrari stačí už aj to ze niekto je odaný dobre hlboko padli