Piastri už vidí len jedného súpera v boji o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Súperi Maxa Verstappena zvyknú hovoriť, že ho nikdy netreba odpisovať. Vzhľadom na aktuálny vývoj šampionátu, rozloženie síl v padoku a fakt, že tohtoročný vývoj je na konci, však aj nádeje obhajcu majstrovského titulu hasnú. Oscar Piastri si takisto uvedomuje, že jeho jediným súperom je Lando Norris.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209500/piastri-uz-vidi-len-jedneho-supera-v-boji-o-titul

Sameho seba ​

Browna

15x principal

1 Like

Alebo FIA 🫨 ​

posledna sezona pravidiel, ta najvyrovnanejsia. a ideme do vikendu s kurzom tak 1.01 na vyhru mclarenu. lol :slight_smile:

Vzpomínám na předsezonní řeči jak budou bojovat o titul 4 týmy…a nepřestávám se smát. :grin:

1 Like

Já se taky směju, poprvé v ground efektu od 22 se bojuje reálně o titul nezi jezdci

Kdyby Max nezahodil svými chybami přinejmenším 30 bodů, tak by tam byly alespoň 2 týmy.

Ale není to tím, že jsou ostatní špatní. McLaren prostě odvedl skvělou práci a je momentálně odskočený.

Přesně tak, McL odvedl výbornou práci a Piastri odvádí zatím nejlepší práci ze všech pilotů, z toho musíš mít největší radost

Max nějaké body zahodil, tolik si myslím že to nebylo, ale to je jedno.
Bylo by to vyrovnanější ale jen opticky, RB se prostě na McLaren nechytá.
McLaren se stal dominantní během stabilních pravidel, což je nevídané. :clap:

Protože ta pravidla jsou od začátku nesmyslná. Nemají logiku. Brawn věděl, proč ihned utekl.
Ani dnes týmy neví, jak a co nastavit.

Včera jsem měl takový pocit, že Norris Piastriho po tomto víkendu přeskočí.
Nevím proč, příšlo to z čista jasna, jak kdyby mě osvítil bůh.

No tebe by mělo osvítit, protože od Kanady to jde s tebou z kopce😶‍🌫️

Podávám lepší výkony než kdy dřív, a stále mám pocit, že mám co nabídnout.