Piastri takmer prišiel o pole position, nakoniec sa raduje: Som rád, že som späť na čele | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris už pomaly počíta, koľko bodov musí v Katare získať, aby sa v predstihu tešil z majstrovského titulu. Zmŕtvychvstanie Oscara Piastriho a jeho triumf v šprintovej kvalifikácii tak prišiel doslova v hodine dvanástej. Nechýbalo však veľa a nemuselo to mať až taký radostný koniec.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221342/piastri-takmer-prisiel-o-pole-position-nakoniec-sa-raduje-som-rad-ze-som-spat-na-cele

Všetci v Mclarene sa z toho tešia… :grinning:

2 Likes

Milujem tieto umelo vytvorene obrazky a spajanie ich s ubohymi komentami :smiley: V McL vedia, ze Norris je ten rychlejsi a bude brat titul. Co maju buchat sampanske, ze ma Piastri PP ? Aj Wolf sa vzdy viac tesil z PP Hamiltona, ako Russella.

1 Like

Zatrpknutý malý k.o.k.o.t, čo nepozná žiadnu srandu, choď si poplačkať do vankúšika :kissing_heart:

1 Like

Ludia co davaju taketo posmesne obrazky su vacsinou labilni. A pri tebe je to podla predoslych komentov jednoznacne.

Podle komentářů IQ houpacího koně.

Tiež som si to u neho už všimol :+1: